Slik kjøper du en ekstern start System

En ekstern start system lar deg varme opp bilen på kalde dager før du forlater hjemmet eller kontoret. Dessuten kan den brukes til å slå på klimaanlegget på varme sommerdager eller ovnen under kalde vinterdager. Du trenger
Fjernstart System
Vis flere instruksjoner
Velge en System
en

Velg et system som vil gi deg visuell bekreftelse på at den eksterne start er engasjert. Dette kan oppnås ved å blinke frontlysene eller parkeringsplasser lys.
2

Vær sikker på at systemet omfatter en pin-bryteren på panseret av bilen. Bryteren vil kjenne når panseret er åpent og hindre den eksterne start fra start bilen. Dette beskytter deg eller en mekaniker som kan jobbe på bilen.
3

Vær sikker på at systemet kan innlemme fotbremsen slik at den eksterne start systemet kutter når bremsen er tappet .
4

Vær sikker på at systemet kan overvåke overføring for å sikre at det er i parken når den eksterne start-systemet er engasjert. Hvis sendingen er ute av parken, vil denne overvåkingen funksjonen hindre systemet i å starte bilen.
5

Vær sikker på at det er et relé lagt til starteren av bilen slik at starteren ikke vil slipe hvis du engasjere det mens motoren allerede på. Husk at du må skru av tenningen på med nøkkelen når du går inn i bilen etter at du har eksternt startet det. Den antigrind funksjonen beskytter bilens starter mot skade dersom du ved et uhell engasjere starteren mens du slår på tenningen.
6

Vær sikker på at systemet omfatter en temperaturføler eller en olje-press krets til fornuft om motoren er overopphetet. Det burde være i stand til å slå av motoren hvis det er for varmt.
7

Velg et system som lar deg programmere hva knappen eller knappene du bruker til å engasjere ekstern start. Hvis du har barn og de liker å leke med fjernkontrollen sender, kan denne funksjonen forhindre dem fra å starte bilen. Installasjonsprogrammet kan bare programmere fjernkontrollen slik at to knapper må trykkes samtidig for å engasjere ekstern start.
8

Velg et system som gjør det mulig å stoppe den eksterne start via senderen.

9

Velg et system som vil slå av motoren på hvis omgivelsestemperaturen synker under et visst nivå hvis du bor i en veldig, veldig kaldt klima.
10

Velg et system som har en rekkevidde på minst 400 meter.
11

Velg et system som kan omgå den opprinnelige utstyret produsenten (OEM) startsperre systemer dersom bilen er utstyrt med en. OEM system krever en nøkkel med en microchip integrert i det å starte bilen. Noen produsenter har laget måter å omgå dette ved å engasjere deres fjernstart produktet.
12

Når du har bestemt på funksjoner fjernkontrollen start systemet vil inkludere, shoppe rundt. Snakk med ulike forhandlere om produktene de tilbyr. Mange ganger vil de ha en demonstrasjon enhet satt opp. Når du har avgjort på en enhet, kan du gå online og sammenligne priser med nettbutikkene og selv eBay.
Velg en butikk for å installere systemet
13

Spør selgeren hvordan lenge hans eller hennes butikk har vært å installere eksterne start systemer i din type bil.
14

Finn ut om installasjonen har blitt sertifisert av Mobile Electronics sertifiseringsprogram.
15 < p> Spør selgeren vise deg kvaliteten elementer av en installasjon og hvordan sikkerheten funksjonene fungerer.
16

Be om å se bilder av sine installasjoner av eksterne start produkter. Spør selgeren å påpeke trekk ved de fotografert installasjoner som viser kvaliteten på arbeidet at butikken utfører.
17

Få installatøren å grundig gå gjennom installasjonen med deg for å sørge for at alt ble gjort riktig.
18

Les brukerhåndboken for å se hvilke funksjoner som er ment å være på systemet, og deretter teste systemet og dets sikkerhetsfunksjoner for å være sikker på at alt er tilkoblet og fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96998.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer