Grunner Against frontrute

Mange mennesker får vinduene i bilen sin tonet av ulike grunner. Mange tror det holder bilen sin fra å bli så varmt når parkert i solen, og letter belastningen på klimaanlegget når okkupert. Kanskje mindre salte slags ønsker ikke folk å være i stand til å se hva som står i bilen sin. Og selvfølgelig, mange mennesker bare synes det ser kult. Uansett motiv, må man vurdere grunner som taler mot vinduet missfarging. Sikkerhetsmessige

Fargede ruter kan påvirke sikten for sjåføren i enkelte forhold. Så lagt til ekstra farene ved kjøring i skumringen eller om natten er muligheten for at du ikke kan se farer - eller fotgjengere - i nærheten. I tillegg kan du ikke få øyekontakt med andre drivere, noe som også kan påvirke sikker kjøring.
Lovligheten

Lovene om hvor mørk fargetone kan variere fra stat til stat, og selv blant regionene innenfor stater. Hvis du får vinduene tonet deretter flytte til en annen stat, kan det hende at street-legal bil ikke være lenger. Selv om du bor hjemme, er håndheving av lovene inkonsekvent. Og hvis du blir stoppet, selv om fargetone er innenfor lovens grenser, må du kanskje bruke tid og energi bevise det.
Effectiveness

Noen organisasjoner sier at sotede vinduer ikke gjør hva sjåførene tror de gjør. De gjør ikke bilen merkbart kjøligere, med RACV, en bil klubb i Australia, sier at temperaturen er bare ca 1 grad F kjøligere enn i biler uten sotede vinduer. Selvfølgelig vil dette bety at du ikke egentlig gjør klimaanlegget noen tjenester ved å tone vinduene.

Mens sotede vinduer gjør reduserer gjenskinn, disse motstanderne av brekking si at solbriller er like effektive, uten sikkerhetsaspekter .

Noen tilhengere av sotede vinduer sier at de bidra til å kutte ned på UV-stråler som kommer inn i bilen. Men faktisk, de fleste bilvinduene gjøre betydelige reduksjoner i UV penetrasjon.
Estetikk

Siden vinduet fargetone er bare et ark med film stakk til vinduer, over tid kan svekkes. Ripete fargetone eller fargetone med luftbobler i det senker "cool" faktor litt. Mange typer fargetoner blir lilla med alderen, noe som ikke er allment ansett som en positiv egenskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97094.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer