Hvordan å passe enhver Teppe i bilen

Installere teppe i en bil kan være en fysisk drenering oppgave, men når det er gjort riktig, har høy belønning. I motsetning til det mange tror, ​​er det mulig å installere stort sett alle teppe inn i en bil, du trenger bare noen lim og verktøy for å få det gjort. I dette tilfellet er prosjektet bilen en '32 Ford hot rod uten interiør, klar for teppet, men denne prosessen er den samme for alle kjøretøy. Du trenger:
maskeringstape
Masking papir
Spray grade kontaktlim
Limpistol
Air kompressor
barberblader
Vacuum
Carpet
Målebånd
Møbeltapetsering dampbåt
Vis flere instruksjoner
en

rengjøre innsiden av bilen ved hjelp av en støvsuger. Sørg for at overflaten er ren før du begynner å legge teppe.
2

måle bredden og lengden av interiøret ved hjelp av målebånd. Legg den ene foten til hver ende av måling og overføring som til teppet.
3

Kutt teppet ved hjelp av barberblader. Dette kommer til å gi deg en grov form for teppe, noe som gir deg plass til å klippe av endene.
4

Vend teppe over slik at bunnen av teppet vender opp og spray midten av det ved hjelp av limpistol og kontaktlim. Dette er midtpunktet for oppsettet, og vil komme i gang i prosessen.
5

Spray kontaktlim på midten av gulvet ved hjelp av limpistol. Når kontakten sementen har tørket - ca 5 til 10 minutter, avhengig av forholdene - lå teppet ned i det indre og teppet trykkes ned mot gulvet. Sørg for at teppet er sentrert før det er lagt ned slik at du ikke ender opp kort i et hjørne eller en annen.
6

Mask utenfor døren dørstolper og dashbord ved hjelp av maskeringstape og maskering papir . Dette er å holde alt lim overspray fra å treffe noen malte deler.
7

Trekk tilbake den ene siden av teppet og spray kontaktlim til gulvet og bunnen av teppet med limpistol. Ikke sett teppet ned på gulvet før limet har tørket.
8

Trykk på siden av teppet ned på gulvet, arbeider fra midten av kjøretøyet ut.

9

Bruk møbeltrekk hurtigruten i områder der teppet ikke er kontur til interiøret, som rundt overføring hump eller brannmur. Dette vil slappe av materialet og tillate deg mer spillerom i å skyve. Du kan også sette lettelse kutt i teppet om nødvendig med barberblader.
10

Gjenta trinn 7 til 9 for den andre siden av interiøret.
11

Cut teppet langs omkretsen av det indre av førerhuset ved hjelp av skarpe kniver. Du ønsker å kutte teppet så langt på utsiden som mulig slik at det ser naturlig ut.
12

Bruk barberblader til å kutte ut noen hull for seter eller bolt hull.
13

Fjern maskeringstape og papir fra kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97093.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer