Hvordan Monter Noe på Dash av en bil uten å forlate en Mark

Hvis du trenger å montere GPS i bilen din eller du ønsker å plassere din MP3-spiller et sted der det ikke vil bli slått rundt, montering enheten på dashbordet kan være det beste svaret . Selv om et instrumentbord som regel mangler enhver form for topp holder eller sokkel , kan den brukes som et utgangspunkt for en rekke forskjellige typer monteringer , kan som alle kan fjernes uten å etterlate noen form for markering på dashbordet . Instruksjoner
en

Bruk en friksjonsbraketten for dashbordet . Disse kommer som pads samt stativer for GPS og andre enheter . De bruker sin vekt og grep for å holde på plass på dashbordet , og kan enkelt fjernes uten å etterlate noen spor.
2

Bruk lim kitt. Limet kitt kan kjøpes fra et kontor forsyning butikken og kan brukes til å holde en enhet montert på dashbordet . Plasser kitt under bunnen av enheten du ønsker å montere og bruke press for å forankre kitt til dashbordet og bunnen av enheten . Sparkel løsner lett og rester kan tørkes vekk med en klut , og etterlater ingen merker .
3

Bruk en sugekopp . En sugekopp kan brukes til å støtte et stativ , holder eller pad til å holde hva du ønsker på dashbordet. En sugekopp krever en flat, glatt overflate, noe som ikke alle instrumentbord har.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97402.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer