Slik fjerner dørpanelet på en GMC

dørpanelene på en GMC tilby et sted for deg å hvile armen, et sted å holde vindu og lås kontroller, og også en hånd-hold for å dra i døren. De har også skjule skjemmende interne komponentene i døren fra visningen. Men bør du trenger for å komme til disse delene for reparasjon eller vedlikehold, må du ta av dørpanelet for å komme til dem. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2009 GMC Envoy, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Nylon panel-verktøy for fjerning
1/4-tommers skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp døren og roll ned langs vinduet. Plasser nylon panel-verktøy for fjerning mellom power-vinduet bryter panel og armlenet og bruke den til å vippe panelet opp og frigjøre den fra klippene som holder den på plass. Koble ledningene fra baksiden av vinduet-bryterpanel for hånd og sette bryteren panelet til side.
2

Sett nylon panel-verktøy for fjerning mellom plastdekselet rundt dørhåndtaket og dørpanelet og bruke den til å lirke rammen av døren. Fjern bolten under power-vinduet bryter panel med 3/8-inch skralle og socket. Deretter fjerne bolten som ligger i armlenet håndtaket med skralle også.
3

Trekk døren panel fra bunnen for å løsne klipsene som holder den til døren. Arbeid deg rundt døren panelet til alle klippene er utenfor døren og panelet er bare suspendert av vinduet hylle. Løft døren panelet av vinduet hylle og ta den vekk fra GMC.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97247.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer