Hvordan Endre Seter i en Prius

En av de mer problematiske modifikasjoner på Generation II Toyota Prius er i endring trekk på setene. Dette er på grunn av alle kretsene som er involvert i forsetene for mange setefunksjoner. Trekket kan bli endret, men for en rekke årsaker: å legge en setevarme, oppgradering stoffet eller legge til en korsryggstøtte. Gjør du det krever flid og fjerning av masse hog ringer, men er en tilfredsstillende og oppfylle gjør-det-selv-oppgave som kan gjøres på noen få timer. Du trenger
Socket fastnøkkel
Phillips skrutrekker
Wire cutters
Loddebolten
Shrink Tubing
Hog ring tang
Zip bånd
Spray limet

Vis flere instruksjoner
en

Fjern en Prius sete fra bilen. Bruk en 14mm pipenøkkel til å fjerne skruene som fester setet. Trekke ut eventuelle ledninger seletøy. Vippe seteryggen før fjerning for å få tilgang til ledningsnettet.
2

Trekk baksetet dekke opp og ut av setet.

.
3

Fjern setet bunn stoff. Hog ringer feste stoffet til puten. Løsne dem med hog ring tang eller klipp dem med avbitertang. Ta ringene med nål-nosed tang. Zip bånd kan tjene som erstatning for de hog ringer.
4

Fest den nye setestoff rundt seteputen. Bruk borrelås, zip bånd eller nye hog ringer for å feste setetrekket på hvert punkt der den gamle stoffet festet.
5

Trekk den nye seteryggen stoffet over seteryggen pute. Fest med zip bånd eller nye hog ringer når det er nødvendig. Bruk en tynn film av lim på stoffet for å bedre binde setetrekket til putene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97390.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer