Installasjonsveiledning for Glow måleinstrumenter

målere er en ettermarkedet alternativ som kan hjelpe deg mer nøye overvåke bilens temperaturer og ytelse. Overraskende nok er det svært få biler utstyrt med målere for å overvåke det meste av bilens funksjoner. Oljetemperatur, kjøletemperatur, forsterkere, og drivstoff nivå er de vanligste installerte målere, men målere for annen vital informasjon som eksos temperatur, overføring temperatur, og øke trykket (i dieselbiler) blir ofte ikke installert. Gauge Installasjon
p Med en installasjon som innebærer en bilens elektriske system, bør det tas forholdsregler for å forhindre elektriske støt. Koble fra batteriet og sett på parkeringsbremsen til kjøretøyet. For å forberede målere for installasjon, lage en elektrisk ledningsnett for målere mens utsiden av bilen. Denne selen skal inneholde en jordledning, makt wire, og en ledning til lyskilde for strøm til baklys.

Place målere i søylen der de vil bli installert, og måle den elektriske ledningen fra baksiden av målere til sine end stillinger. Denne prosedyren vil sikre at ledningene er riktig lengde. Bruk varme krympe beslag eller elektrisk tape til å dekke utildekket ledningen slik skjøting oppstår i ledningsnettet. Plasser søyle ved siden av den endelige sted hvor det vil bli installert og mate ledningene gjennom brannmuren og dashbord.

Når ledningene er gjennom, må du kontrollere tilkoblingene på baksiden av målere er sikre og bolt ned måleren søyle. Kjør strømmen ledningen til batteriet og jordledningen til en nøytral del av kjøretøyet. Factory jordkabler kan brukes for denne delen. Strømforsyningen for måleren belysning er vanligvis installert i dimmebryter for fabrikken målere. Dette vil tillate brukeren å dimme målere på dashbordet og i måleren pod samtidig. Test tilkoblingen før bolting dimmeren panelet tilbake på plass.
Gauge Selection

Velge riktig målere for bilen din er mer viktig skritt i å utnytte nye målere. Det er mange målere tilgjengelig for ettermarkedet installasjon. Fuel trykk, ladetrykk, overføring temperatur, og mange flere er tilgjengelig i både digitale og mekaniske versjoner. Velg målere som lar deg overvåke vitale deler av bilen. Vanlige ettermarkedet målere er ladetrykk for turboer, til temperatur målere overvåke væske eller gass temperaturer, og eksos gass målere for å sikre at motoren forbrenning ved en ideell temperatur.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97148.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer