Slik installerer du en bil Laptop Mount

Installere en laptop holderen i bilen kan variere sterkt avhengig av den eksakte type mount du får. Hver produsent konstruerer en individuell stil av mount med unike monteringsanvisning. Følgende trinn er generelle, vier oppmerksomhet til instruksjonene som følger med din mount kit er sterkt anbefalt. Mange monterer er tilgjengelig i "no-bolt" form, noe som betyr at de kobler seg til bolter som allerede er installert i bilen din (som de for setet) og derfor ikke krever at du bore noen hull. Du trenger
Skiftenøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern passasjersetet foran, skru mutterne med en skiftenøkkel og løft setet off boltene og ut av bilen.
2

Installer foten av fjellet på gulvbordet av bilen, sette inn monteringshullene på forsiden bolter som brukes for setet du fjernet. Mange mounts har flere hull å tillate installasjon for enhver sete størrelse.
3

Sett passasjersetet foran, plassere setets frontbrakettene over mount base og erstatte og stramme nøtter.

4

Koble pol til basen, du kan trenge å montere stangen, som kan inkludere å koble skiver i begge ender og koble to stenger eller rør sammen med wedges og fjærer. Den øverste delen av masten er ofte tykkere enn bunnen.
5

Fest svingarmen til polen, skyve armen på den øverste enden av stangen og sikre det med plast knotten på Helt øverst, twists som ned på armen
6

Koble laptop skuffen til arm;. komponenten kobler disse to delene er ofte en svivel knotten du skru på brettet underside. Sett knotten inn i hullet ved enden av armen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97282.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer