Hvordan koble opp en forsterker og subwoofer i en 2008 Ford Focus

The 2008 Ford Focus er en firedørs sedan med fire eller seks-sylindret motor, avhengig av modell. Prosessen for å installere og koble til en forsterker og subwoofere er den samme for begge modellene. Den forsterker og subwoofere bør plasseres i bagasjerommet på den 2008 Ford Focus, og ledningene må kjøre langs passasjersiden av bilen opp til stereo i dashbordet. Strømkabelen vil løpe gjennom brannmuren opp til batteriet. Den dashbord holdeskruene passasjer siden av dashbordet må fjernes for å få tilgang til baksiden av stereo å kople alle de ledninger. Du trenger
12-gauge forsterker ledning
Standard høyttalerkabel
skrutrekker
RCA-kabler
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet av 2008 Ford Focus og trekke gulvet dekke av stammen ramme og finne en sikker plass på metal stammen ramme å jorde forsterkeren. Koble den 12-gauge forsterker ledning til metallrammen på stammen av en skrue på rammen. Koble den motsatte ende av jordledningen til jordforbindelsen på forsterkeren. Stram tilkoblingen på forsterkeren med en skrutrekker.
2

Koble høyttalerkabelen til høyttalere fra og kobler de motsatte ender av disse ledningene til sine tilsvarende tilkoblingene på forsterkeren. Stram tilkoblinger på forsterkeren med skrutrekkeren.
3

Koble RCA-kabler til forsterkeren med sine tilsvarende fargede forbindelser. Koble den 12-gauge forsterker ledning til strømkontakten på forsterkeren. Stram tilkoblingen på forsterkeren for strøm ledningen ved hjelp av skrutrekkeren.
4

Lede forsterker ledninger opp til fronten av 2008 Ford Focus langs passasjersiden. Som du lede forsterkerens ledningene til front, løsne dørpanelet skruene på bunnen av dørkarmen og brette ledningene under panel. Stram skruen med skrutrekkeren.
5

Fjern festeskruene fra dashbordet på passasjersiden og trekk dashbordet utover. Koble RCA-kabler til stereo til de tilsvarende fargede forbindelser. Sett på dashbordet i sin opprinnelige posisjon og erstatte festeskruene.
6

Trekk gulvet dekke av gulvet på passasjersiden og finn hull i brannmuren. Skyv strøm ledningen gjennom hullet i brannmuren. Åpne panseret på 2008 Ford Focus og lede strøm ledningen til batteriet og koble den til den positive stem på batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97225.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer