Hva er en Toploader Transmission?

Med en tredje-og fjerde-trinns gearkasse og manuelt skiftet girkasse, ble Toploader overføring designet for Ford biler. De Toploader komponentdelene omfatter en 10-bolt toppdekselet til tilfelle. Saken måler 10,25 inches, og omfatter en ytre girkontrolleren montert på siden. Designet for høy ytelse og holdbarhet, ble Toploader overføring mye brukt over 15 år (1964-1982) i biler som Mustang, Mercury, Bronco og Cougar, for å nevne noen. Historie

Den øverste tredje og fjerde-speed Toploader overføring dukket opp på scenen i 1964. Kodenavnet HEH og RUG representerte fjerde hastighet, erstatte Borg Warner T-10 4 hastighet. Som for bruk, det Toploader overføring drives i Ford biler fra 1964 to1977. Overføringen også operert i Ford Jeeps fram til midten av 1980-tallet. . Sterk og rask giring, ble Toploader overføring fullstendig synkronisert i gir forover bare, ikke omvendt
Identifikasjon

Toploader overføring består av to populære girutvekslinger: det nære forholdet og det store forholdet, som er den mest populære av de to. Versjonene er identifisert i henhold til tann teller på andre gir. Tjueåtte tenner vises på nært forhold mens 31 tennene vises på den brede ratio. Motorens drivaksler besto av 10 splines som var en 1/16 og 1 3/8 tomme i diameter, mens den utgående aksler spline tellingen var annerledes, nemlig 25, 28, og 31 inches i diameter.


Overdrive

I 1977-1978, tilbød produsenter annen Toploader overføring, som besto av en overdrive fjerde gear. Denne typen er designet for personbiler. En opp-ned, venda skift nivå tillatt drivere for å erstatte fjerde gir for tredje gear. For eksempel, når en fører forskjøvet inn i fjerde gir, overføringen ble faktisk opererer i det tredje girstilling. Overdrive unit tilbudt forbedring i cruise rpm. Overdrive modellen ble i hovedsak begrenset til den klassiske Mustang.
Gjeldende status

Fordi det ble brukt i over et spenn på 15 år, er Toploader overføring ikke vanskelig å finne. Kjøpere kan søke på Internett for en Toploader spesialist innenfor deres by eller bygd. Modulære stil innganger kan kjøpes som tillater både bredt og nært forhold. Imidlertid kan Mustang-og Jeep-era eiere finner overføring samt deler for å være dyrt. Brukte Toploader sendinger kan koste rundt $ 400, mens nye overføringer kan kjøres fra $ 750 til $ 1000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97471.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer