Hvordan installerer jeg en Vector Maxx Power Inverter?

Vector Maxx strøm vekselrettere er navnet gitt til Vector linje av ikke-plug-in strøm vekselrettere. Disse omformerne er laget for å koples til batteriet i stedet for plugget inn i sigarettenneruttaket i bilen. På grunn av mengden strøm hver enhet forbruker, kan det ikke kobles til via sigarettenneruttaket eller det ville blåse en av kjøretøyet sikringer. Dette gjør kabling en Vector Maxx enhet litt utfordrende siden du må kjøre nye ledninger fra enheten helt til batteriet i bilen. Du trenger
Vector Maxx strøm inverter
Wire cutters
Wire strippere
Drill
skrutrekker
gjennomføringer
Stikknøkkel satt
Vis flere instruksjoner

en

Les produsentens instruksjoner og gjør deg kjent med de ulike delene og tilkoblinger til omformeren. Finn den røde og svarte strømledningene som vil koble til batteriet. Sørg for at det er nok ledning til å nå fra den tiltenkte plasseringen av omformeren til bilbatteriet. Hvis ikke, får mer vaier før start.
2

Monter omformeren på bilen vegg eller gulv med bormaskin og medfølgende skruene som følger med monteringssettet. Pass på at enheten er sikker. Bor et hull gjennom motorrommet brann vegg. Størrelsen på hullet er diktert av størrelsen av trådene som blir plassert i, og av størrelsen av maljer som brukes. Maljer er gummi deksler som beskytter ledningene fra kantene av metall hullet du boret.
3

Skyv de røde og svarte ledningene gjennom maljen hullet og inn i motorrommet. Rute dem rundt bukta over til batteriet. Ved omformeren, strimmelen 1/2 cm av isolasjon av endene av den røde og den sorte ledninger. Koble den røde kabelen til omformeren positive terminalen og koble den sorte ledningen til omformeren negative terminalen. Noen vekselrettere har skrukontakter som kan festes ved hjelp av en skrutrekker, mens andre bruker fjærbelastede kontakter.
4

Gå tilbake til den andre enden av den røde og svarte ledningene på batteriet. Koble den positive røde kabelen til den positive batteriet innlegget. Dette kan gjøres med en klemme eller ved å løsne batteriet kabel wire og stikker til omformereffektdelen tråden inne i batteriet kabelklemme.
5

Koble den negative sorte ledningen til enten minuspolen på batteriet eller til metallrammen av kjøretøyet. Installer Vector Maxx sikring i omformeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97396.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer