Hvordan Wire en elektrisk brems Box for en Trailer

Kabling en ettermarkedet elektrisk brems boks - på folkemunne kalt en elektronisk brems kontrolleren og ordentlig kjent som en proporsjonal bremsaktivator - for tilhenger er en grei prosjekt. En elektrisk brems boksen tolker treghet og momentum på slepet kjøretøyet der det er installert, sender et signal til de elektromagneter i navet på tilhengeren som distribuerer tilhengerens bremser. Tilhengeren er bremset i samme takt som slepet kjøretøy, som er en trygg og behagelig måte å bremse ned både gradvis og i krisesituasjoner. Elektriske brems bokser selges i fritidskjøretøy forhandlere, auto deler butikker og lastebilen midtgangen av de fleste hjem forbedring varehus. Du trenger selg Electric brems boksen
Dedikert ledninger sele
Voltmeter
Buntebånd
Vis flere instruksjoner
en

Sett dedikert tilkobling sele i mottakeren på baksiden av den elektriske bremse-boksen.
2

Route den blå tråd av forbindelsen ledningsnettet gjennom slepefarkost til hvor slepet pakken er montert på midten av kjøretøyets bakre fjerdedel . Fjern det gjelder den sjupluggs stikk-kontakt, vanligvis montert ved siden av slepe-pakken, og feste ledningen til terminalen fem. Sett på saken.
3

Kjør den sorte ledningen til den elektriske bremsen boksen brems kontrolleren sele til en 12-volts tilkobling, som er fast bosatt når bilen er slått på. Hodelykten bryteren varm ledningen ligger vanligvis enkelt ved i dashbordet. Selen kit bør være komplett med en kabel splicer å gjøre denne forbindelse, og en innebygd sikring holder med en sikring fra produsenten.
4

Finn bremselys mikrobryteren under dashbordet i nærheten av bremsen pedal dreietapp, det bør være koblet til den bakre del av pedalen ved en liten fjær. Bruk en spenning meter for å identifisere hvilke av de to ledningene festet til bremselys mikrobryter identifiserer som permanent varmt når bilen er slått på, og fest den røde ledningen til den elektriske bremsen boksen sele til den andre.
5

Tie den hvite ledningen av selen i bakken, deler en fabrikkmontert bolt eller skrue allerede drevet inn i brannmuren under dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97487.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer