Hvordan bytte Chevy Truck bøttesete Armlener

Chevrolet lastebiler med front bøtte seter kommer med sidemonterte sete armlenene, snarere enn en flip-down midtarmlene. Det er ett armlene på høyre side av førersetet og en på venstre side av passasjersetet. Skifte enten armlenet er det samme. Hvis du bytter ut lastebilens armlene med en ettermarkedet armlene, undersøke pakken instruksjonene for å sikre at det ikke fester til et sete i en annen metode enn fabrikkinnstillingene. Hvis den gjør det, følge de spesifikke pakken. Du trenger
Needle nese tang eller skrutrekker Vis
Replacement armlene
Flere Instruksjoner
en

Slå av Chevy lastebilens motor og engasjere i nødbremsen for sikkerhet. Skyv armlene til "ned"-stilling. Den bør plasseres horisontalt.
2

Sett fingrene mellom armlenet og sete stoff. Du vil se metallskaftet armlenet festes til. På metallskaftet, vil du se et lite klipp formet som en "U" eller "C."
3

Skyv åpne enden av "U" eller "C" clip med et par nebbtang eller en vanlig skrutrekker. Klippet vil komme ut av mount sin. Ta tak i andre enden når den gjør det og trekke det ut av skaftet.
4

tak i armlenet og trekk den av. Med klippet ut, glir det rett ut.
5

Fest det nye armlenet til akselen. Sett klemmen tilbake i mount sin på skaftet for å sikre det. Skyv den på plass med flat skrutrekker eller nebbtang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97467.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer