Hvordan erstatte Factory Høyttalere

Begrepet "fabrikkmontert" er som regel synonymt med substandard kvalitet. I tilfelle av bilens høytalere, kan fabrikkmontert bety en svakere, mer grunt lyd. Det finnes flere løsninger for en mager lydanlegg. Du kan oppgradere stereo selv eller forsterkeren, men den sanne nøkkelen til en flott lyd bil system er høyttalerne. Du trenger
Skrutrekkere
Vis flere Instruksjoner
Hvordan erstatte Factory høyttalere.
En

Identifiser plasseringen av høyttalerne du ønsker å erstatte. Forskjellige kjøretøy har ulike arrangementer av høyttalere og kan omfatte to til 15 høyttalere eller mer.
2

Finn størrelse og type alle høyttalerne du skal erstatte. Den enkleste måten å installere tilpassede høyttalere er å oppgradere fra fabrikken størrelse, ellers må du endre åpninger for høyttalerne
3

Koble den negative batterikabelen fra batteriet..
4

Fjern høyttalergitteret med en flat skrutrekker.
5

Fjern høyttaleren med en Phillips skrutrekker.
6

Koble ledningene kontakten festet til baksiden av høyttaleren.
7

Fest en høyttaler sele adapter til ledningene kontakten. Ettermarkedet høyttalere trenger ofte annen tilkobling fører fra kontaktene dine gamle høyttalere.
8

Fest ledningene fra høyttaleren sele adapter til den nye høyttaleren. Bytt ut høyttalersystemet med de samme skruene som brukes til å holde den gamle høyttaleren.
9

Koble den negative kabelen til bilens batteri.
10

Slå på stereoanlegget for å teste ny høyttaler (s.) Etter å sikre forbindelsene ble gjort på riktig måte, må du sette på høyttalergitteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97037.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer