Hvordan design jeg Wood Reoler for Work Vans?

Nytten av et arbeid van er uten sidestykke for entreprenører og leverandører rundt om i landet. Den store indre av et verk van tillater lagring av flere verktøy og utstyr, men noen ganger er det nødvendig å ha mer enn bare tomrom. Å lage tilpassede hyller og lagring stativer lar deg organisere dine verktøy og rekvisita og holde alt i orden, optimalisere din tid fordi du kan bruke mer tid på å jobbe og mindre tid lurer på hvor ting er inne i varebilen. Instruksjoner
en

Bestem hva slags verktøy eller materialer du ønsker å hale om innsiden av van din. Forstå at den type arbeid du gjør vil diktere den eksakte type hyller deg å bygge på grunn av vekt, størrelse og balanse av lasten. Innse at metall arbeidere, for eksempel, vil kreve lagringsplass for en sveiser og generator, mens en flis Installasjonsprogrammet vil trenge plass ikke bare for hans hånd verktøy som rette kanter, nivåer og trowels, men også en flis våt så.

2

Se inn muligheten til å installere en van liner før du installerer tre hyller. Finn van liner kits på en rekke leverandører, og velge mellom ply liners og poly foringer, avhengig av om du vil ha tre fôr eller plast fôr. Forstå at fôr er valgfritt, men det hjelper deg minimere skade på interiøret i van din på grunn av bevegelse over tid og generell slitasje.
3

titt inn i tresortene du kan bruke for hyller. Forstå at lyse elementer, for eksempel generelle håndverktøy som hammer, skiftenøkler og nivåer vil bare kreve kryssfiner med en minimal mengde av støtte under. Innse at lagring av tyngre elementer, for eksempel kverner, jackhammers og andre typer verktøy vil kreve tilstrekkelig støtte i form av vinkel jern bukseseler som danner omkretsen av hyllene mens veden passer inn i rammen. Utnytte behandlet trelast for optimale resultater.
4

Vær oppmerksom på bredden av materiale eller hyller du har planer om å installere i van, som du ikke vil at skruene til å trenge utsiden av van. Balanse er nøkkelen, hvis du har mye tungt utstyr du vil ønske å bygge tilstrekkelig hyller på hver side av van å balansere belastningen, eller sette tyngre hyller opp på forsiden av van og holde de lettere elementer på siden . Du bør være nok plass i sentrum av van å imøtekomme en pall hvis du har planer om å plukke opp forsyninger i bilen, ellers kan du la så bredt eller smalt av en tur plass som kreves av din handel

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97291.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer