Slik installerer du en Auto Meter Gauge

De mest vanlige og nyttige målere er oljetrykket, vanntemperatur og voltmeter målere. Disse målerne kan kjøpes når som helst auto-deler butikken som et sett i to forskjellige størrelser. De fleste av målere kommer med et metall panel, selv om den fineste oppsettet er A-stolpen installasjon. A-stolpen er søylen på venstre side av frontruten. Disse festene er dekker farget og formet det samme som søylen med bestemmelser for målere. Du trenger
Box of assortert ledning connectorsWire-pressing toolPhillips screwdriverSet av skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
prepping Olje-trykkmåler
en

Rull ut plast linje som følger med olje-trykkmåler. Rette det ut så mye som mulig --- lett strekke en-fots deler av linjen. Oljen-manometer kommer også med ulike beslag å hekte måleren til blokken, to caps med endehylser og et lys i måleren med to ledninger (strøm og jord).
2

Åpne panseret og finn oljefilteret. Se etter at olje-trykket senderenheten skrudd inn i blokken i nærheten av filteret. Den vil ha en ledning som er forbundet til den. Fjern olje-sending enhet med riktig størrelse skiftenøkkel (størrelse er avhengig av året, merke og modell av kjøretøyet). Skru i adapteren fra måleren kit som passer i hullet. Stram adapter med en skiftenøkkel.
3

Skyv small cap over plastikk-linje, etterfulgt av hylsen. Skyv plast linje i den nylig installerte kortet i oljetrykket senderenheten hullet. Skru lokket på adapteren for hånd. Mens du presser inn litt på linjen, stramme hetten med en skiftenøkkel til det punktet at den sitter godt. Sett plast linje gjennom brannmuren tilgang (vanligvis nær brems booster), unngå skarpe gjenstander som kunne pierce linjen. Pass på at linjen ikke er krympet.
4

Trekk linjen gjennom brannmuren, og pass på å la noen slakk på brannmuren side.
Prepping Vann Temperatur Gauge
5

Avslør slangen som følger med vann-temperaturmåler. Kjøre det gjennom måleren panel og gjennom brannmuren. Finn kjølevæske temperatur sending unit --- det er vanligvis svært nær termostathuset. Fjern senderenheten. Skru i adapteren som følger med måleren. Stram adapter med riktig størrelse skiftenøkkel. Vannstandsmålerens kommer også med diverse tilbehør og en lys.
6

Trekk metall tråd med sensing pære resten av veien gjennom brannmuren. Route det pent til den nylig installerte kortet.
7

Skyv sensor pære inn i adapteren, og stram deretter beslag med en skiftenøkkel.
Fullfører Hookups
Side 8

Finn den rette posisjonen for instrumentet eller målere --- velg et sted med en solid støtte for å montere måleren brakett.
9

Bolt måleren panel der ønsket bruke de medfølgende Phillips skruene.
10

Tråd olje-sending unit linje gjennom ett av hullene i måleren panel. Kutt av overflødig linje, og sette liten hetten på enden av linjen, etterfulgt av hylsen. Skyv tråd med hetten på måleren og skru korken godt.
11

Avslør de to ledningene på baksiden av voltmeter måler.
12

Installer alle målere i sine hull i panelet. Bruk den medfølgende klemmen, legg det på baksiden av måleren og skru de to mutterne på hver og en av målerne. Trekk til alle mutrene på baksiden av målere med en liten skiftenøkkel.
13

Finn ledningen til sigarettenneren og kutte ledningen med presstangen. Bruk av verktøyet for å strippe isolasjon av endene av begge. Fest voltmeter ledninger i mellom disse to ledningene ved hjelp av elektriske rumpe kontakter og presstangen.
14

Wire lysene ved å koble alle de svarte ledningene fra hver måler med en wire-kontakt. Deretter legge denne ledningen til god jord. Koble den røde kabelen for hver av lysene til noen varm ledningen under dashbordet eller sikringen blokk med den medfølgende kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97061.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer