Hvordan søke Tint til Truck Windows

Bruke en fargetone til din lastebil vinduer tjener to primære formål: det beskytter de innvendige overflater fra direkte sollys, reduserer fargen blekner, og det øker personvernet for både sjåfører og passasjerer. Anvendelse av fargetone innebærer å plassere en mørk montert film på innsiden av de sotede vinduer. Fargetonen film som brukes er delikat, og med mindre riktig brukt, kan ha rynker og bobler som vil ødelegge utseendet på programmet. Ved hjelp av et kit som inneholder precut film ark bidrar i søknadsprosessen, men eliminere mange av trinnene involvert i montering arkene og unngå mange av årsakene til dårlige programmer. Du trenger
Commercial lim remover
Stripefri vindu renere
nal
skrutrekker
Tint film løsning
Vindu missfarging kit
Heatgun
Show Flere Instruksjoner
en

Spray kommersielle lim remover på noen vindusdekor å fjerne dem. La remover å dvele ved merket, løsne bindingen mellom merket og glass. Bruk en ren klut for å fjerne overflødig remover fra glasset. Skrallende klistremerke av vinduet når det begynner å trekke unna. Rengjør vinduet innsiden og ut ved hjelp av en nal med en strek-free vindu renere. Bruk en skrutrekker til å fjerne alt som blokkerer tilgang til vindusflate som vindu montert bak bremselys.
2

Spray vinduet med filmen løsning. Plasser side av vinduet tint ark uten lim for den spesifikke vindu på vått underlag. Enden med lim har et stykke avrivbare papir som beskytter limet. Fjern eventuelle luftbobler under vinduet tint arket ved å tørke av overflaten av arket med en nal.
3

Contour fargetonen nettopp for å passe ved å gå over overflaten av arket med en varmepistol . Hold pistolen omtrent 3 inches fra arket og anvende varmen raskt til fargetone, arbeider varmen fra kantene av fargetone mot sentrum. Varmen vil krympe materialet på plass. Skjær av overflødig farge overlappende kantene av glass med et verktøy kniv.
4

Fjern beskyttelsespapiret fra filmen. Spray limet med filmen løsning og deretter spray innsiden av vinduet. Fjern fargetone fra utsiden av vinduet, og omforme det til innsiden, med den klebende side av filmen mot væte vindusflate. Etter krympingen fra varmepistol, bør det passe nøyaktig til kurven i vinduet.
5

Spray den plasseres film med filmen løsning og deretter gå over overflaten av vinduet med nalen til å fjerne luftbobler. Tillate filmen å tørke helt å fullføre fargetone plassering. Gjenta prosessen for andre vinduer i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97361.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer