Slik fjerner Inside Front Door Panel på en 2001 Suburban

Inngangsdøren panel på en 2001 Chevrolet Suburban gir mer enn estetikk. Den inneholder også de elektriske vinduer gir, aksjen høyttalere og elektriske vinduer regulatorer. Hvis du ønsker å endre aksjen høyttalerne ut eller fikse et ødelagt makt vindu, har døren panelet for å komme ut først. På en 2001 Chevrolet Suburban, er prosessen ganske enkel og kan gjøres på under 10 minutter. Du trenger
Flat skrutrekker
1/4-tommers skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Plasser bladet på en flat skrutrekker i gapet mellom låsen og døren panelet, og vri på skrutrekkeren for å låsen ut av døren panel. Skru ut skruen under låsen med en 1/4-tommers skralle og socket.
2

Løft brytere i armlenet opp og ut av døren panel. Deretter manuelt koble ledningene til bryteren. Fjern den ene skruen plassert under armlenet med 1/4-tommers skralle og socket. Fjern det siste bolt på dørpanelet plassert på bunnen av panelet. Pop høflighet lys i hjørnet av døren panelet ut av panelet med flat skrutrekker. Deretter manuelt koble fra ledninger til lys.
3

Finn plast panel i øvre hjørne av døren panel, på motsatt side vise speil. Dra den ut av døren for hånd for å frigjøre klippene. Løft døren panelet opp mot vinduet så ut av døren forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97227.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer