Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kawasaki Motorsykkel Seat fjerning

Det første trinnet i å opprettholde din Kawasaki motorsykkel innebærer vanligvis sete fjerning. Dette er spesielt sant når det gjelder å erstatte batteriet, men kan også være nødvendig å arbeide på suspensjon eller elektrisk system. Selv om metodene kan variere mellom Kawasakis Ninja sport sykkel og Vulcan linje av kryssere, tar setet off kan være en enkel oppgave med litt forberedelser nødvendig. Sport Modeller

Fjerne setet på Kawasakis nyere sport motorsykler vanligvis skjer i to trinn. Først må passasjer, eller bakre passasjersetet, fjernes. De fleste Ninja modeller har et sete lås montert på venstre side av halen kåpe, vanligvis bare ute av syne. Sett inn tenningsnøkkelen i låsen og vri, og passasjer skal sprette løs. Fjern passasjer helt ved å løfte den fremre delen av setet opp så frem til å fjerne fangsten fane på halen. Fjerne rytterens sadel kan vanligvis gjøres ved utløsing det med en spak skjult i halen kåpen kupé. Noen modeller, men sikre salen til rammen med Allen hodet bolter. I dette tilfellet, løft kanten av setet oppover nok til å skyve en umbraconøkkel i skruehodet og skru det. Når boltene er fjernet, trekk salen oppover og mot baksiden av motorsykkelen for å rense fangsten kategorien under drivstofftanken. Noen av Kawasakis eldre sport motorsykler, for eksempel EX250 eller pre-2000 ZX-modellene ble utstyrt med single-piece seter og fjernes i sin helhet. Heldigvis ble disse setene festes med setet lås og nøkkel metode, ligner på passasjer på nyere modeller. Sett nøkkelen, vri, pop og fjerne.
Cruiser modeller

Tar setet av en Vulcan cruiser skiller mellom de ulike modellene. Noen nyere modeller, som for eksempel Vulcan 1700 Classic, bruk en kodede sete lås. Bare å sette inn nøkkelen, låse setet og trekk den bort fra rammen. Andre modeller er imidlertid sikret ved hjelp av bolter. Boltet seter er vanligvis sikret i alle fire hjørner, med et sett av bolter på sidene og baksiden av setet og et metall fange fliken feste foran på setet til rammen. Løft kanten av setet for å finne og fjerne side-bolter. Den bakre bolten er vanligvis den enklest å finne siden det ofte er skrudd inn i bakskjerm. Når boltene er fjernet, løfte setet opp og bakover for å løsne setet fra rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106110.html

Previous:
Next:

motorsykler