Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Blend nr 1 Diesel med diesel for Cold Weather

Nei. 1 og nr. 2 diesel er laget for bruk i highway kjøretøy. Mens nr. 2 diesel er den vanligste av de to, er nr. 1 diesel bedre for anvendelse i kaldt vær. Dette er fordi den har et lavere kokepunkt og er lettere enn nr. 2 diesel. Dette gjør det mindre utsatt for herding eller voksing i kaldt vær, og dermed bedre i stand til å strømme gjennom en bilmotor. Imidlertid er nr. 1 diesel dyrere enn nr. 2 diesel. Dette er grunnen til at mange mennesker blande de to dieselmotorer sammen for bruk i kaldt vær. Du trenger
No 1 diesel
nr. 2 diesel
Parafin (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Erstatt 10 prosent av nr. 2 drivstoff med nr 1 drivstoff for hver 5 grader til bedring du ønsker i kaldt filter plug (CFPP). Den CFPP er det punktet som drivstoff vil begynne å danne voks krystaller, som vil tette injektorer og motor.
2

Bruk parafin som en erstatning for Nei en diesel hvis du er ikke bruker ultra-lav svovel diesel. Parafin er litt rimeligere enn nr. 1 diesel og vil blande med nr. 2 diesel like godt.
3

Kjøp en nr. 2 diesel med en additiv blanding for å bedre kaldt vær ytelse. Dette vil spare deg bryet med å måtte blande dieselmotorer selv. Tross alt, diesel lukter ikke godt, og det er alltid en risiko for å søle det på klærne.
4

La bilen kjører i 10 til 15 minutter før du kjører den i kaldt vær. Du bør gjøre dette selv om du har satt sammen en nr. 1 og nr. 2 diesel blanding i motoren. La bilen kjøre for litt lar drivstoff til fullt kondensere og bli glatt flyt, noe som vil resultere i bedre ytelse og effektivitet.
5

Kjøp bare så mye nr. 1 diesel som du tror du trenger for to tanker. Tross alt, det er dyrt, og været kan varme opp uventet, slik at du med ubrukt diesel i garasjen din. To tanker igjen av diesel vil tillate deg å fylle tanken og har en tank er verdt i reserve. Hvis været holder seg kaldt, kan du alltid gå ut og kjøpe litt mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134796.html

Previous:
Next:

diesel Fuel