Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan bruke Ultra-Low Svovel Highway Diesel Fuel

Den 1. juni 2006 dro en lov i kraft i USA krever at alle dieseldrevne 2007 modell biler og utover å bare bruke ultra-lav svovel motorveien diesel. Denne lov er ment å redusere luftforurensning produsert ved tradisjonelle dieselolje som inneholdt svovel i mengder på opp til 500 deler per million. Den nye ultra-lavt svovelinnhold motorveien diesel har bare et svovelinnhold på femten deler per million. Eldre dieselbiler har lov til å bruke lavt svovelinnhold diesel frem til 2010. Etter det, vil bare ultra-lav svovel diesel være tilgjengelig i USA. Instruksjoner
en

Finn en bensinstasjon som tilbyr ultra-lavt svovelinnhold motorveien diesel. I overgangsperioden fram til 2010, kan ikke hver stasjon bære dette drivstoffet. Du må kanskje ringe rundt til forskjellige stasjoner i din kommune før du finner en som har det du trenger.
2

Hold bilens motor rene og i god stand. Vanlig tune-ups og oljeskift vil bidra til å forbedre den mekaniske ytelsen av bilen og gi forhold som vil tillate drivstoff til å være mer effektiv på veien.
3

Trekk opp til gassen pumpe på bensinstasjonen, og velg ultra-lav svovel diesel. Denne typen diesel kan identifiseres ved sine initialer på de fleste pumper, så se etter noe som leser "ULSD."
4

Pump drivstoff inn i bilen til tanken er full. Biler kjører bedre når du fyller hele tanken.
5

betale for drivstoff og nyte å kjøre bilen på veien, vel vitende om at ved å bruke ultra-lav svovel diesel, du produserer færre giftige utslipp og bidrar til å beskytte miljøet for fremtidige generasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134790.html

Previous:
Next:

diesel Fuel