Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan bruke diesel tilsetningsstoffer

Det er nok av tilsetningsstoffer på markedet i dag som er utviklet for å forbedre ytelsen og effektiviteten av diesel. Diesel er populært blant de som bryr seg om miljøet, fordi den produserer mindre utslipp enn tradisjonell fossil brensel. Den kan også fremstilles fra et bredt utvalg av fornybare ressurser, slik som vegetabilsk olje og soyabønner. Fordi diesel kan gjøres fra så mange forskjellige ting, varierer dens kvalitet tilsvarende. Men hvis du bruker de riktige tilsetningsstoffer, kan du oppnå topp ytelse fra drivstoff hver gang. Du trenger
vaskemiddel-baserte additiv
additiv
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en tilsetning for å holde alger fra vokser på motoren på båten din . Båtmotorer er utsatt for alger, vann akkumulering og flere forskjellige typer av marine bakterier. Blande riktig tilsetning inn din båt diesel vil hindre at disse tingene å ta tak i motoren.
2

Bruk et tilsetningsstoff som vil bidra til å forhindre dannelsen av slam og korrosjon på motoren din. Denne typen av additiv er egnet for alle slags dieselmotor. Når motoren er fri for slam og korrosjon, vil det gi bedre resultater.
3

Hold et tilsetningsstoff rundt som vil forhindre dannelse av voks krystaller i kaldt vær. All diesel er utsatt for voksing, og de pesky krystaller kan tette opp motoren. Når temperaturen begynner å slippe til 40 eller 30 grader F, må du begynne å blande dette tilsetningsstoff til drivstoff din.
4

Få en additiv med et vaskemiddel for rengjøring av injektorer. Det er lett for drivstoff sprøytebrukere å bli tett med slam og krystaller. Men når du setter et vaskemiddel-basert tilsetningsstoff til drivstoff, vil injektorene holde rene, og du får bedre drivstoffeffektivitet.
5

Velg en additiv. Smøremidler i drivstoffet din vil hele tiden bade motoren din, holde alle sine arbeider deler beveger seg jevnt. Dette vil forhindre sprekkdannelser, bryte og erosjon av deler og vil dermed hjelpe motoren til å vare lenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134788.html

Previous:
Next:

diesel Fuel