Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan unngå Voksing i Diesel Fuels

Diesel brensel er kjent for å være rentbrennende og miljøvennlig. De er allment sett på som en del av svaret på den truende globale oppvarmingen krise. Enhver bil som er utstyrt med en dieselmotor kan kjøre på diesel, inkludert biodiesel og selv vegetabilske oljer. Imidlertid dieseloljer har en tendens til å vokse opp når været blir kald. Voksing produserer krystaller som kan tette et bilens drivstoff injektorer og forårsake skade på motoren. Heldigvis finnes det tiltak du kan ta for å unngå voksing i dieselolje. Du trenger
Diesel med rapsolje
Parafin
Lantern eller kraftig lyspære
Vis flere instruksjoner
en

Bruk diesel laget med rapsolje heller enn soyabønner, palme eller kokos oljer. Rapsolje har en høyere umettet fettester innhold enn de andre oljer (som inneholder mettet fett). Umettet fett av raps er mindre sannsynlig å danne voks krystaller i kaldt vær.
2

Tilsett litt parafin til diesel ditt. Parafin vil redusere viskositeten på diesel, og dermed bidra til forebygging av voksing.
3

Ta bilen til en mekaniker og be om spesielle tilsetningsstoffer. Det er visse stoffer som automotive fagfolk har tilgang til som er enda bedre enn parafin på å hjelpe deg å unngå voksing. Noen ganger kan du finne disse tilsetningsstoffene i en auto deler butikken, men tilsetningsstoffer din mekaniker kan gi deg er sterkere.
4

la motoren gå i minst 30 minutter før du kjører din bil. Dette vil gi diesel en sjanse til å varme opp og voks krystaller til å smelte.
5

Forvarm olje før du legger det til din bil. På denne måten vil du unngå å sette voksaktig olje i motoren din i første omgang. Du kan varme opp olje i boks ved å henge den over en lykt eller plassere den rett under en high-powered lyspære.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134791.html

Previous:
Next:

diesel Fuel