Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan forbedre Diesel Fuel Quality

Mange mennesker blir til diesel i interessen for å hjelpe miljøet. Diesel, mens ikke helt fri for forurensende egenskaper, er mye renere enn tradisjonelle fossile brensler og er lett tilgjengelig. Faktisk kan til og med vegetabilsk olje omdannes til diesel. Imidlertid varierer kvaliteten på tilgjengelige dieselbrennstoffer betraktelig, avhengig av basisbestanddel i diesel. Dårlig kvalitet diesel kan redusere drivstofforbruket, øke forurensning og skade motorer. Du trenger
Tilsetningsstoffer
Conversion kit
Vis flere instruksjoner
en

Bruk tilsetningsstoffer for å forbedre kvaliteten på diesel. Det finnes mange forskjellige typer av additiver på markedet som kan gjøre alt fra en effektivisering av drivstoffet til å hindre dannelsen av voks-krystaller i kaldt vær. Din lokale auto deler butikken eller mekaniker vil bære et bredt spekter av tilsetningsstoffer som å velge.
2

Kjøp profesjonelt produsert diesel heller enn å prøve å lage din egen. Mens du kan teknisk lage din egen drivstoff, er kvaliteten på hjemmelaget diesel ofte mangler. Med mindre du har mye erfaring å produsere din egen diesel, er det best å overlate til fagfolk.
3

Legg litt parafin til diesel. Tillegg av parafin kan bidra til å forbedre kjørelengde du får fra drivstoff og vil produsere mindre utslipp enn rett diesel av dårlig kvalitet.
4

Kjøp en konvertering kit for bruk av biodiesel. Biodiesel er diesel laget av alle naturlige ingredienser, slik som vegetabilsk olje. I teorien kan du kjøre bilen på biodiesel uten en konvertering kit, men kvaliteten og ytelsen til drivstoff vil øke betraktelig hvis du bruker en.
5

Kjøp din diesel fra en pålitelig bulk forhandler . Dette er den beste måten å sikre at du får kvalitet diesel drivstoff for bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134792.html

Previous:
Next: No

diesel Fuel