Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Slik konverterer brukt olje til Diesel Car Fuel

Med trusselen om ukontrollert global oppvarming truende over oss og utsiktene til en helt annen fremtid for våre barn, er det bare naturlig at vi begynner å lete etter alternativer til de forurensende fossilt brensel vi ' har kommet til å stole på som art. Diesel har en stråle av håp for varig endring på dette området. Diesel er langt renere enn tradisjonelt drivstoff, og det er lett tilgjengelig. Faktisk kan du konvertere brukt olje til diesel bil drivstoff selv, med litt instruksjon. Du trenger
Wide, høyt kar
Filter
Metanol
Lye
Vis flere instruksjoner
en

Finn en jevn, pålitelig kilde til brukt olje. Mange restauranter vil gjerne gi deg sine brukte olje gratis hvis du spør. Denne oljen er vanligvis tilgjengelig i store mengder, noe som gjør samling nødvendig bare én til to ganger i uken.
2

Heat din brukt olje i et bredt, dypt kar. Oljen skal varmes opp til like under røkpunktet, og bør aldri bli brakt til en byll.
3

Sil oppvarmet olje gjennom et filter og inn i en ny, ren vat. Pass på at alle små partikler blir fjernet fra oljen under belastende prosess.
4

Test pH-nivået på oljen for å sikre at det er mer basisk enn surt.
5

til metanol og lut til oljen. Tilsetningen av disse stoffer, vil forårsake noen glyserin i oljen for å synke til bunnen av karet. Hvis karet er klart, kan du se på mens dette skjer.
6

Skummet glyserin ut av oljen.
7

Bruk konvertert olje som diesel bil drivstoff i en motor som er bygget for å ta diesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134789.html

Previous:
Next:

diesel Fuel