Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan identifisere den Diesel Fuel et kjøretøy bør bruke

Nesten all slags industri-eller fritidsaktiviteter Motoren krever diesel drivstoff til å kjøre. Noen lastebiler og biler også ta diesel. Generelt er diesel ansett som mer miljøvennlig enn bensin, spesielt de nyere biodiesel som nå er tilgjengelig. Faktisk så mange mennesker er interessert i å bruke diesel drivstoff at det nå er konvertering kits å la standard bilmotor å ta diesel. Akkurat som det er mange forskjellige typer motorer, er det også forskjellige typer diesel. Lær å identifisere diesel som et kjøretøy bør bruke. Instruksjoner
en

identifisere om bilen er beregnet for bruk på veien eller ut av det. Hvis du har en off-road kjøretøy, kan du sannsynligvis bruke merket diesel i den. Merket diesel er behandlet med fargede fargestoffer som forlater rester bak når de brenner. Det er ulovlig å bruke merket diesel i biler, men også andre typer motorer kan dra nytte av den økte effektiviteten av disse drivstoffene.
2

Bruk kun marine-kvalitet diesel i båter. Båtmotorer er utsatt for alger, rur og væskeansamlinger - alle problemer som andre motorer ikke står overfor. Det er derfor båter krever spesiell diesel med de aktuelle tilsetningsstoffer, for å unngå disse problemene plager dem.
3

Identifiser en alder av motoren din. Bilmotorer som ble gjort i 2007, og etter er pålagt ved lov å bruke Ultra-Low Svovel Diesel (ULSD). Motorer gjort i 2006 og før har lov til å bruke lavt svovelinnhold diesel (LSD).
4

Velg diesel med en cetantallet på mellom 40 og 55 år. Cetantallet er et uttrykk for brenslets forbrenning kvalitet, og mest dieselmotorer se toppytelsen cetantall på 40 til 55 år. Dette gjelder uansett om motoren er for en bil, gressklipper eller traktor.
5

Bruk en egnet konvertering kit hvis du planlegger å bruke vegetabilsk olje som diesel. Dette er et populært alternativ for miljø-talsmenn. Noen motorer vil kjøre på rett vegetabilsk olje, men de vil ikke være veldig effektiv. For å oppnå topp ytelse fra motoren, bør en konvertering kit brukes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134793.html

Previous:
Next:

diesel Fuel