Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan er Diesel Fuel Raffinert?

Diesel er et drivstoff som vanligvis brukes i dieselmotorer som finnes for det meste i lastebiler, lokomotiver, personbiler og skip. Diesel løser et viktig krav til drivstoff på grunn av sin økt effektivitet og økonomi. Dette drivstoffet gir ca 30-40% drivstoffeffektivitet og er lett tilgjengelig. Imidlertid, før den kan benyttes i sin reneste form har dieselolje som skal raffineres fra råolje for kommersiell bruk. Separasjon

Diesel er skilt fra råolje i en lang prosess. Separasjon er det første skrittet. I denne prosess blir varme brukes til råolje, og det skilles i sine forskjellige bestanddeler i rekkefølgen av viskositeten. Denne prosessen er kjent som destillasjon og finner sted når råolje føres gjennom et destillasjonstårn. Alle de tunge viskøse væsker bosette til bunnen, slik de lettere partikler og gasser å bosette seg på toppen av destillasjon tårnet.
Heat Leveres for Separation

Ulike komponenter av råolje har ulike vekter, messer og kokepunkt. Denne prosessen skiller bare hver av disse komponentene gjennom fraksjonert destillasjon. I fraksjonert destillasjon, er oppvarming søkt gjennom høytrykks damp og temperaturer på rundt 1112 grader Fahrenheit eller 600 grader Celsius.
Conversion

Prosessen med konvertering er meget viktig, da det øker verdien av komponentene i råolje. De grunnleggende elementene i alle disse komponentene er hydrokarboner. Så, innebærer konvertering også re-arrangere de eksisterende hydrokarbon obligasjoner for å danne produkter som kan brukes av forbrukerne. Hovedmålet med konverteringen er å redusere hydrokarbon obligasjoner i stoffer for å gjøre dem verdt å bruke. Dette gjøres gjennom en ganske enkel prosess med hydro cracking.
Rensing

Etter over to prosesser av separasjon og konvertering, kommer den neste prosessen med rensing. Rensing blir primært utført for å fjerne svovel fra de atskilte og konvertert stoffer. Dette gjøres gjennom prosessen med hydro Treating. I denne prosessen, er enhver substans behandlet med hydrogen under varme og trykk og dermed resulterer i desulphurised produkter. Dette produktet som er fri for svovel er av høy kvalitet er klar til å brukes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134811.html

Previous:
Next:

diesel Fuel