Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Marin diesel motor spesifikasjon

Marine dieselmotorer er konstruert for skip og båter. De er svært lik de dieselmotorer funnet i lastebiler, bortsett fra alt om dem er på et vesentlig større skala. De pleier også å være to-takts motorer, mens lastebil motorer er fire-takter. Fuel Injection

Dieselmotorer stole på trykk. I motsetning til standard fuel motorer, har de ikke tennplugger. Snarere trykksette de diesel og luften i sylinderen for å varme den til punktet for antennelse. Dette betyr at en viktig spesifisering av en marin dieselmotor er tilstedeværelsen av et drivstoff injektoren.

Drivstoff injektoren trykksetter diesel og gjør den til en fin spray. Den gjør dette gjennom et fjærbelastet system. En fjær holdes i flukt med åpningen mellom injektoren og stempelet, og drivstoff pumpes inn fra siden. Ettersom trykket øker, presser fjæren opp, til slutt slippe diesel og faller ned igjen. Denne syklusen gjentar seg så lenge motoren går.
Pistons

Stemplene er laget av stål som er legert med krom og molybden for å øke sin styrke. Dette er bare nødvendig på toppen stykket, som er underlagt den varmen og trykket konstant eksplosjoner. Den nederste halvdel, hvis eneste formål er å flytte veivakselen, er laget av støpejern.
Veivaksel og kamaksel

veivakselen er en av de større deler av motoren, noen ganger veier opp til 300 tonn. Det er festet til stemplene, men viser i opposisjon til dem. Hovedsak, som hver stempelet beveger seg opp eller ned, beveger den veivakselen i en sirkelbevegelse. Dette sirkelbevegelse blir så brukt til å drive skipet ved å feste veivakselen til propeller.

Kamaksel er like viktig. Det er festet til veivakselen og beveger seg med den. Den opererer drivstoffpumpen og eksos ventiler, trekke drivstoff inn på downstroke og presser eksos ut på upstroke. Den er drevet av enten et gir eller kjededrift å synkronisere sine bevegelser med veivakselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134923.html

Previous:
Next:

diesel Fuel