Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan forbedre Diesel Gass kjørelengde

Med stigende kostnadene til drivstoff, du absolutt ønsker å innføre tiltak som kan bidra til å øke diesel drivstoff effektivitet. Den gode nyheten er at det finnes teknikker som kan gi flere ekstra miles for hver gallon og hjelpe deg å spare verdifulle dollar i prosessen. Innlemme noen endringer i dine kjørevaner og vedlikeholde bilen godt kan legge dollar til din sparing og kjørelengde på bilen din. Instruksjoner
en

Opprettholde riktig dekktrykk. Under-oppblåst dekk føre kjøretøyet til å konsumere mer gass. Finn ut dekktrykket anbefalt av bilprodusenten fra håndboken. For riktig lufttrykk og godt dekket operasjon på vei og i kjøligere vær, tilsett 2 pounds til anbefalt trykk.
2

Unngå å laste tunge vekter i bilens bagasjerom og interiør. Loaded biler brenne mer gass for å overvinne luftmotstanden, noe som reduserer kjørelengde. Ifølge US Department of Energy, en ekstra vekt på 100 pounds i bilen din kan redusere diesel kjørelengde med opptil 2 prosent. Nedgangen er avhengig av hvor stor prosentandel av overskuddet vekt i forhold til vekten av bilen.
3

Bruk bilens klimaanlegget så lite som mulig. AC forbruker ca 8 hestekrefter og dette kraftbehovet forbrenner mer gass. Slå av AC mens du kjører ved lave hastigheter og ved stopp-signaler og åpne vinduene for luftsirkulasjon. Men, hvis du er på en motorvei, er det bedre å slå på AC ditt enn har vinduene nede. Dette er fordi bilen-drag forårsaket av luftmotstanden av åpne vinduer mens du reiser på en motorvei bruker mer bensin enn en air conditioner.
4

Slå av bilen din hvis du står fast i trafikken eller en plasser der du vet at du kommer til å vente i mer enn ett minutt. Slå av motoren og starte den når du er klar sparer bensin.
5

vedlikeholde motoren i henhold til produsentens manual for å øke diesel kjørelengde. Hvis motoren starter først etter ti sekunder, er du sløse gass. Effektiv tennplugger og luftfilter er nødvendig for fullstendig forbrenning. Bytt tennplugger og tette luftfiltre regelmessig. Faktisk kan du oppnå opptil en 10 prosent økning i diesel kjørelengde ved å erstatte tette filtre.
6

Bruk motorolje anbefales av bilprodusenten, da dette øker gass kjørelengde, ifølge amerikanske DOE og Environmental Protection Agency. Motor oljer som leser "Energy Spare" på American Petroleum Institute ytelse symbol har friksjon minske tilsetningsstoffer i dem, og kan øke diesel kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134965.html

Previous:
Next:

diesel Fuel