Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva er Urea Injection?

Urea injeksjon i eksosanlegg av dieselmotorer er en nyutviklet metode for reduksjon av forurensning. Autoweek rapporterer at urea injeksjon systemer forventes å være tilgjengelig på dieseldrevne lastebiler og biler som begynner i 2010. De forurensende stoffer fjernet ved disse systemene er nitrogenoksid og karbonmonoksid. Systemkomponenter
Soot er for tiden fjernet fra dieselmotor utslippene med partticulate filtre.

Eksos fra dieselmotoren går først gjennom et partikkelfilter som har blitt et krav fra Environmental Protection Agency (EPA) for noen tid. Det partikkelformige filter fjerner faste partikler av sot som forårsaker svart røyk, som vanligvis slippes ut fra dieselmotorer. Nedstrøms fra partikkelfilteret, er en blanding av urea og vann dugget inn i avgassledningen fra en liten tank. Varme i eksosen slår urea til ammoniakk og deretter, slår en katalysator ammoniakk til nitrogen og vanndamp.
DEF tilgjengelighet
DEF tanker på dieselmotorer blir etterfylt ved et oljeskift.

Blandingen dugget i eksos-systemet kalles dieseleksosvæske (DEF) og er sammensatt av 32,5 prosent industriell urea og 67,5 prosent avionisert vann. DEF vil være tilgjengelig på bilen deler butikker, bensinstasjoner, forhandlere, rask lube utsalgssteder og gjennom dispenserer maskiner. Forsyning tanker på biler og lastebiler er dimensjonert slik at de må fylles på samme tidsintervall som oljeskift er planlagt.
Enforcement

EPA krever at visse enheter plasseres på diesel brennende biler som sikrer DEF blir brukt. Biler vil ikke starte hvis DEF tanken er tom og en rød indikator lys på dashbordet advarer en driver når tanken er nesten tom. Urea injeksjon systemet er også designet for å være fiklesikker.
Temperatur Effects
Urea fryser ved ca 11 grader Fahrenheit.

Siden urea fryser ved ca 11 grader Fahrenheit, er varmeapparat linjer installert i systemet for å holde den fra å fryse i kaldt vær. Dersom kjøretøyet ikke brukes for en tidsperiode i løpet av varmt vær, bør DEF i eksossystemet skiftes ut. DEF begynner å konvertere til ammoniakk ved ca 120 grader Fahrenheit og konverteringsfrekvensområdene øker etter hvert som temperaturen stiger.
Kostnader

Mike Levine rapporterte om News.pickuptrucks.com at DEF er ventet å koste rundt $ 2,75 per gallon og vil være tilgjengelig i 2,5 gallon kanner og i bulk. Richard truett rapportert i autoweek at Kevin McMahon, managing partner i MARTEC Group, sa en urea system vil koste ca $ 880 for å installere på en bil eller pickup lastebil. En alternativ system, som involverer en lystgass felle, vil koste ca $ 1400 for å installere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134875.html

Previous:
Next:

diesel Fuel