Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Slik konverterer avfall Motor Oil til Diesel Fuel

Med den usikre prisen på råolje og høye kostnadene for drivstoff, er mange nye teknologier dukker opp som gir forbrukerne alternativer til bare å trekke opp til nærmeste bensinpumpe og fylle opp. Som en ekstra fordel, disse nye drivstoff alternativer er renere forbrenning og mindre skadelig for miljøet enn vanlig bensin og diesel. Konvertering brukt regelmessig motorolje til diesel, som kan brukes i en hvilken som helst diesel brenning kjøretøy eller generator, er blitt mer populære, ikke bare for sin relative enkelhet, men også på grunn av overflod og minimale kostnader å skaffe brukte oljer. De fleste små garasjer holde forkastet olje i store containere som de betaler for å ha fjernet. Dette bidrar til å holde den totale kostnaden for den klar til bruk drivstoff til godt under $ 1,50 en gallon. Du trenger
godkjent bensinkanne
Industrial størrelse vat
Fuel filter
Safety antrekk, inkludert vernebriller
Lye
Metanol
termometer
Vis mer Instruksjoner
en

Samle brukt bil olje og legg den i en godkjent beholder. Mange bilmekanikere er villige til å gi bort gammelt kunde olje lagret i butikken som er på vei mot gjenvinningsanlegget.
2

Transfer oljen i en industriell vat og varme den opp til 140 grader. Dette vil redusere viskositeten til oljen og gir mulighet for riktig filtrering.
3

Sil oljen med en drivstoff filter for å fjerne eventuelle partikler eller forurensninger og overføre ren olje til en ny container.
4

Legg én liter metanol og lut for hver 40 liter filtrert olje. Dette vil føre til at glyserin som finnes i olje for å skille, danner en distinkt lag.
5

Fjern overflødig glyserin og la dieselen kjøles til å nå romtemperatur før behandling.

6

Test det nye drivstoffet. Hell en kvart av det ferdige produkt i en klar beholder og tilsett en lignende mengde vann. Kontroller at en tydelig grense lag vises, skiller drivstoff og vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135013.html

Previous:
Next:

diesel Fuel