Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva er funksjoner av glødeplugger?

Tennplugger brukes i bensinmotorer å tenne drivstoffet. Dieselmotorer bruker ikke tennplugger, som de antennes drivstoffet ved å komprimere den. Men de har en plugg som kalles en "glow plug" som er viktig å bruke en dieselmotor kjøretøy i kaldt vær. En glødeplugg har mange viktige funksjoner. Varm motor

Den viktigste funksjonen til glødepluggen er å hjelpe varm motor i kalde perioder. Dieselmotoren krever mye varme til å operere konsekvent, som dieselolje vil bare avfyres hvis den er komprimert tungt. Dette er ikke et problem i varme perioder, eller hvis motoren har vært i gang en stund. Men hvis dieselmotor har blitt sittende i kaldt vær for en lengre periode, vil motoren blokken bli svært kaldt. Den kalde motorblokk vil suge opp all varmen når du prøver å starte motoren, slik at den sliter med å starte. En glødeplugg stikker bare litt ut i avfyring kammer. Den vil bruke strøm til å varme seg opp for mye, som da vil føre til at resten av motorblokk å varme opp. En glødeplugg kan føre til motorblokken kan varmes opp til 800 grader Celsius, mye bedre motorens evne til å starte.
Redusere utslippene

Dieselmotorer skape en hvitaktig blå røyk mens de brenner. Dette er forårsaket av det brennende dieselolje skape gasser som er skadelige for miljøet. Glødeplugger bidra til å redusere disse utslippene med opptil 49 prosent ved å skape en mer effektiv forbrenning miljø. Med et varmere motoren, vil drivstoffet bli brent lettere og vil bli "optimalisert", betyr det vil bli brent mer jevnt og fullt, eliminerer mye av røyken etter påvirke av å kjøre en dieselmotor. Dette er fordi glødepluggen vil fortsatt være utrolig varmt etter start av motoren. Det vil sakte kjøle ned når motoren kjører, men den ekstra varme forårsaket av avkjølingen pluggen samt den gjenværende varmen utelatt fra oppvarming av motorblokken vil bidra til drivstoffet brenner mer effektivt enn det ellers ville.


redusere støy

Tidlig dieselmotorer var utrolig høyt. Stemplene kjørte mindre jevnt enn i bensin motor stempler, noe som skapte en larm dårlig bevegelige stempler. De var spesielt høy når det er kaldt, som drivstoff ville brenne mye mindre effektivt, øker støyen. Men mens dieselmotorer er fortsatt høyere enn bensinmotorer, har glødeplugger bidratt til å øke effektiviteten av brensel og dermed redusert støy skapt av motoren i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134866.html

Previous:
Next:

diesel Fuel