Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Ingredienser i Diesel Fuel

Diesel drivstoff er enhver drivstoff som brukes til å drive en dieselmotor. Som bensin, diesel kan være laget av petroleum, men dieseldrivstoff opererer meget forskjellig innenfor en motor. Dieseldrivstoff injiseres direkte inn i sylinderne i en motor, hvor kompresjons-og høy temperatur i motoren føre brenselet til å forbrenne. Fordi dieseldrivstoff ikke er antent med en gnist som er bensin, det krever visse komponenter for å sikre at den vil antennes inne i en dieselmotor. Disse komponentene kan variere, avhengig av behovene til motoren. Petrodiesel

form for drivstoff som vanligvis forbindes med begrepet diesel, mer presist å kalle petroleum diesel eller petrodiesel, er produsert fra fraksjonert destillasjon av råolje. I denne prosessen, er råolje varmes opp mellom 392 og 662 grader Fahrenheit. På disse temperaturene, bryter råolje ned i sine enkelte deler, og kan bli ytterligere raffinert for å produsere mange typer fyringsolje, inkludert petroleum diesel.
Modell Motor Diesel

Små dieselmotorer er et populært strømkilde for modeller som radiostyrte biler, lastebiler og fly. Drivstoff for disse kjøretøyene kan gjøres i hjemmet, forutsatt at trygge forhold er opprettet og at grundige forberedelser praktiseres. Basen for modell diesel er parafin. Oljen blir blandet med parafin til både smøre og forsegle motordeler samt hindre korrosjon. Den type olje som brukes kan variere, og begge mineraloljer og vegetabilske oljer er vanlige ingredienser for modell diesel. Eter blir også tilsatt for å redusere antennelsestemperaturen til blandingen, å forbedre effektiviteten med hvilken en liten motor modell kan brenne brenselet ved sin relativt lave driftstemperaturer. En tenningsforbedrende, for eksempel amylnitritt eller isopropyl nitrat, er også lagt for å øke hastigheten på tenningen og videre lavere temperaturen der modell diesel forbrenner.
Biodiesel

Biodiesel er laget av metanol, lut og olje. Den type olje som brukes er hva gir dette drivstoffet krav til "bio" prefiks, som vegetabilsk eller annen matolje er den viktigste ingrediensen. Ofte er brukt matolje hentet fra restauranter eller andre store matlaging etablissementer der en overflod av spillolje er produsert. Metanolen og lut blandes med den brukte oljen, ved hjelp av titrering for å bestemme mengdene nødvendig. Etanol kan byttes ut med metanol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134865.html

Previous:
Next:

diesel Fuel