Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Spesifikasjonene til en Bosch VE pumpe

Robert Bosch åpnet sin første workshop i 1886 og fra den spede begynnelsen sprang et selskap som nå er en av verdens ledende leverandører av teknologi og tjenester. Ifølge Martin Jägersand ved University of Rochester, står VE i navnet på Bosch pumpe for "VERTEILER", som er tysk for distributør eller skillevegg. Generell beskrivelse

Bosch VE pumpe er en aksial-stempelet distributør pumpe brukes i Volkswagen motorer og flere andre små dieselmotorer. Denne utformingen er annerledes enn det fra for innebygd pumpe da det består av en enkelt roterende pumpe stempelet som leverer brennstoff til hver sylinder. De tre typer av aksial-stempelet distributør injeksjonspumper er den mekaniske VE, VE EDC med elektronisk diesel kontroll og VE MV med magnetventil. En magnetventil styres av en elektrisk strøm passerer gjennom en spiral av wire kalles en magnetventil.
Injection

Alle tre pumper er i stand til direkte innsprøytning og indirekte injeksjon. Direkte innsprøytning tendens til å være mer effektiv og mer økonomisk enn de med indirekte injeksjon. I forhold til mengde injisert drivstoff per slag, injiserer VE 120 kubikk mm, og VE ED og VE MV injisere 70 kubikk mm hver.
Maksimal Dysetrykk

drivstoff under trykk går fra høyt trykk innsprøytnings-slangen til injeksjonsdyse, hvorfra den føres inn i forbrenningskammeret. Trykket måles i barer, en bar omtrent likhetstegn til det atmosfæriske trykket av Jordens ved havnivå. Maksimal dyse trykk indikerer den største mengden av trykket som dysen utsettes for. For VE og VE EDC, dette er 1200/350 bar. For VE MV, dette er 1400/350 bar.
Ballonger
p Det er fra fire til seks sylindere på VE pumpe. VE ED og VE MV tilbudet tre-seks sylindere. Maksimal effekt per sylinder er 25 kilowatt i hvert tilfelle.
Maksimal hastighet

maksimal hastighet i omdreininger per minutt av VE og VE MV pumper er 4500. For VE ED, er tallet 4200.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135018.html

Previous:
Next:

diesel Fuel