Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan lage svart Diesel Fuel

Black diesel er ikke en lett finne eller en enkel oppskrift å lage. Men hvis du kan finne den rette oppskriften for din dieselmotor, kan det spare deg massevis av penger - oppover på 80 prosent på drivstoff kostnader. Det finnes forskjellige typer av svart diesel, så her er den grunnleggende oppskriften for generell svart diesel. Du trenger Brukte motorolje
Diesel
20-micro filter
15-micro filter
10-micro filter
5-micro filter
3-micro filter
Høytrykks-olje ovn
Arbeidshansker
Vernebriller
Bensin container
Vis flere instruksjoner
en

Filtrer brukt motorolje gjennom en 20-micro filter. Dette eksakte filter er ikke nødvendig siden noen filter vil gjøre for dette første trinnet i prosessen. Brukt motorolje inneholder noen urenheter du ikke vil strømme gjennom bilmotoren. Bruk tykke arbeidshansker for å beskytte huden på hendene. Også vernebriller. Når oljen blir varm, kan det være svært skadelig og røyk er noe sterk.
2

Bland sammen en del brukt motor olje og en del diesel. Mens det er mange mennesker som bruker vegetabilsk olje, girolje og mer, er brukt motorolje den mest brukte ingrediensen i svart diesel. Også har noen mennesker skapt en mer involvert prosess. Igjen, dette er den enkleste av alle prosesser tilgjengelig for publikum.
3

Rens 20-mikro filter du brukte under den første filtrering trinn. Filtrer blandingen gjennom 20-micro filter.
4

Varm oljen i en oljebrenner som har høyt trykk til minst 160 grader Fahrenheit. Oppvarming av oljen er ikke nødvendig, men tillater at olje /diesel blandingen til å flyte lettere.
5

Filtrer blandingen på nytt inn i en 15-mikro-filter. Gjenta den samme prosessen inn i en 10-mikro-filter og igjen gjennom en 5-mikrofilter. Bruk av mindre filtre er nyttig for å sikre at urenheter fjernes og den svarte diesel vil kjøre jevnt i bilen din, men de er ikke nødvendig. De fleste anbefaler at du kjører gjennom minst to filtre: 15 - og 10-micro. Oppbevar drivstoffet på en bensinkanne og holde ved romtemperatur.
6

Bruk svart diesel i en bil som er laget for det. Du må kanskje gå på tomgang bilen for å varme opp drivstoff før du kjører bil over hele byen. Ikke alle dieselmotorer vil ta svart diesel. Sjekk brukerhåndboken og få faglige råd om hva slags drivstoff bilen din kan ta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134814.html

Previous:
Next:

diesel Fuel