Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Slik starter en Diesel Mercedes i kaldt vær

Mercedes dieselmotorer er kjent for deres levetid og pålitelighet. Men disse motorene bruker en tregere brennende drivstoff som ofte er utsatt for herding i kalde forhold, noe som gjør kaldstart vanskelig. Du trenger
Motorvarmer
Syntetisk olje
Diesel nr. 1
Batterilader
Vis flere instruksjoner
syntetisk motorolje
1

Finn og skru oljepluggen for å tappe olje.
2

Skru oljepluggen bolt.
3

Refill oljereservoar med syntetisk olje.
p Dette er et viktig skritt i å forberede din Mercedes Diesel motor for kaldt vær starter. Det er viktig å forstå at syntetisk olje er forskjellig fra mineral basert olje først og fremst i sin motstand mot jevning ved lavere temperaturer.

Ved å motstå fortykkelse i kaldt vær, renner motorolje lettere, noe som åpner for mindre motor motstand under den kalde starte.
Bruk motorvarmer
4

kjøpe en motorvarmer.
p Dette kan gjøres online, men det anbefales at du gjør kjøpet av et kvalifisert Mercedes del leverandøren. Avhengig av året av din Mercedes, vil dette koste mellom $ 50 til $ 100 (arbeid ikke inkludert), som i 2010.

En motorvarmer fungerer ved å plugge inn i en stikkontakt, feste til din kjølesystem og oppvarming kjølevæsken

For mer informasjon om hvordan motorblokk ovner arbeidet klikk her:. http://www.ehow.com/how-does_4966790_diesel-engine-block-heater-work_.html
5

ansette en kvalifisert mekaniker for å installere et varmeelement.
6

Sett ovnen på 110 AC volt stikkontakt når du forventer at motoren skal være av i flere timer.

Bruk Diesel nr. 1
7

Pump diesel nr. 1 til kjøretøyets

Nei En diesel er anbefalt i kaldt vær på grunn av sin lavere kokepunkt og lavere vekt sammenlignet med diesel nr. 2.. Disse egenskapene gjør at nr. 1 til flyte lettere gjennom motoren mens motstå gelerings eller clouding, et vanlig problem med nr 2 Diesel i lave temperaturer.
8

Mix nr. 1 og nr. 2 Diesel sammen. For å spare kostnader, kan du blande 10 prosent nr. 1 med 90 prosent nr. 2 Diesel.
9

Hell anti-gelerings additiv på drivstofftanken.
P Dette kan kjøpes på Walmart, Napa auto deler eller noen bensinstasjon. |
Hold batteriet fulladet
10

Purchase batterilader. Ettersom motoren kjøler over en periode på flere timer, vil vannet i batteriet også begynne å avkjøles, noe som resulterer i utilstrekkelig batteri utgang for å overvinne den motstand kald motor. Holde batteriet fulladet sikrer maksimal effekt under en kald start. Batteriladere kan kjøpes når som helst auto deler butikken for ca $ 20 til $ 100 per oktober 2010.
11

Koble laderen til de negative og positive polene på batteriet.
12

Sett laderen til vedlikeholdslading eller to amp/12 volt innstilling. Dette vil gi batteriet en langsom kostnad over flere timer, slik at du kan forlate kostnad på hele natten uten fare for å skade battericellene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134932.html

Previous:
Next:

diesel Fuel