Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Diesel injektorer og Cylinder Typer

Dieselmotorer er som bensin motorer i at de brenner materialer og konvertere dem til energi. Denne energien deretter strøm til bilen ved å flytte stempler opp og ned, slik at bilens veivaksel å snu, ifølge US Department of Energy. Dieselmotorer komprimere og varme opp luften som pumpes inn i motoren, slik at brenselet i sine sylindre til å antennes. Blokkere Casting

sylinder av dieselmotoren er viktig da dette er hvor forbrenningen skjer. En slags sylinder som brukes av dieselmotoren er boret inn i en blokk casting, ifølge Engineer Edge. Sylinder rammen brennbare gasser slik at de kan bli antent å drive stempelet.
Bilder maskinert stål Sleeve

annen type sylinder funnet i dieselmotoren er en maskinert stål ermet presset til en blokk støping, danner en sylinder. En slik sylinder har ermer som enten er våt eller tørr. Våte ermene kommer i kontakt med motorens kjølevann, ifølge Engineer Edge. Tørre ermene er omgitt av metall av blokken, holder den unna kjølevæsken. Sylindrene arrangeres enten i en V eller på rad.
Electronic Control System

drivstoff injektor fungerer ved at press for å løfte en nål ventil fra et sete. Drivstoffet kommer inn dieselmotor med en høy hastighet, ifølge CDX Online ETextbook. Innsprøytning ofte styres av en elektronisk kontrollsystem som måler mengden av diesel som skal injiseres i motoren og deretter slipper drivstoffet i kontrollerte spray.
Diesel Injection System

annen type diesel injeksjon er den common-rail system. Kontrollerte mengder av forstøvet brennstoff - som er brensel i form av en tåke - frigis i motoren, ifølge CDX tilkoblet ETextbook. Disse kontrollerte mengder bidra til å forbedre drivstofføkonomien, redusere utslipp og redusere støy.
HEUI Diesel Injection System

HEUI dieselinnsprøytningssystemet er drevet av hydraulikk og kontrollert av en elektronisk system, ifølge CDX Online ETextbook. Det hydrauliske systemet trekker drivstoff fra tanken med en drivstoffpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134931.html

Previous:
Next:

diesel Fuel