Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan forbedre drivstoff med Hydrogenering

hydrogenating vegetabilske oljer kan være en no-no for kosttilskudd helse, men når det kommer til alternative drivstoff, hydrogenation teknologier føre å rengjøre, svovelfri biodiesel eller flydrivstoff. Ulike selskaper er fører an i utviklingen av olje-basert drivstoff, kalt hydrogenbehandlede vegetabilsk olje. Den er laget annerledes enn vanlig biodiesel i at olje er raffinert med hydrogen og diesel fraksjoner i stedet gjennomgår omestring med alkohol. Legge hydrogen til mix foredler drivstoff, noe som kan være kjemisk finjustert og tilpasset for å ha visse ønskelige egenskaper. Instruksjoner
en

Bruk hvilken som helst kombinasjon av avfall, dyr og virgin vegetabilsk olje som råstoff, som i Neste Oil er NExBTL teknologi. Katalytisk Hydrogener oljen til et alkan. Fjern oksygen. Få et klart parafin som er identisk kjemisk til diesel og kan brukes som sådan uten motor modifisering.
2

Kombiner vegetabilsk olje med diesel bruker Petrobras 'H-BIO-teknologi til katalytisk knekke og kok blandingen ved hjelp av hydrogen for å produsere en olje-basert diesel. Legg merke til forskjellen mellom denne prosessen og typisk biodiesel, som behandler olje separat for å produsere biodiesel, som deretter kombineres med vanlig diesel. Lag et hydrogenert biodiesel ved hjelp av H-BIO som blander olje og diesel i utgangspunktet og resulterer i en lav-svovel produktet.
3

Tilpasse seg råstoff tilgjengelig og de produktene du ønsker å oppnå ved "Bio-Synfining" oljer med hydrogen for å produsere en rekke brensel. Begynn med ditt valg av råstoff, enten det er lavgradig spiselige eller uspiselige oljer. Ta varme, hydrogen og katalysatorer for å gjøre fornybar syntetisk diesel-og jetdrivstoff. Justere parametere for å endre kvaliteten på drivstoff;. Dvs. å gjøre det til en "vinter" blanding, som tåler ekstrem kulde temperaturer uten geling
4

gjennomgå "ecofining" til hydrogenate og forbedre kvaliteten av en olje-basert drivstoff. Hydrotreat en gitt olje ved hjelp av enten en ett-trinns grunnmetallet katalytisk ordningen eller en edelmetallkatalysator i en to-trinns ordning som kan bidra til å oppnå høye cetantall og lavt aromatisk innhold i drivstoff. Justere disse bearbeidingsvilkårene å oppnå den ønskede drivstoff røyk punkt, lukt og stabilitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135036.html

Previous:
Next:

diesel Fuel