Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan forbedre MPG på gass Klasse A Bobiler

Klasse A bobil er de største og mest luksuriøse bobil, og på grunn av at det mest ønskelige. Airstream og Winnebago er blant de mest kjente klasse A produsenter. En ting som klasse A bobil ikke er kjent for evnen til å bevare bensin. Selve størrelsen på bilen betyr at det vil forbruke mye bensin. Det er noen skritt du kan ta for å få en svak økning i miles per gallon. Instruksjoner
en

Sørg for at din motor hjem er riktig vedlikeholdt. Bobil, akkurat som biler, trenger hyppige oljeskift. Regelmessige inspeksjoner vil holde bobil i god stand. Jo mer effektivt bobil kjører, jo bedre drivstoffeffektivitet. Ifølge Federal Trade Commission, holde dekkene riktig lufttrykk, får anbefalte oljeskift, tuning din bobil og erstatte luftfiltre kan få deg 17% mer miles per gallon.
2

Unngå stop-and- go-trafikk. Kjøre på motorveier hvis det er mulig. Aggressiv kjøring eller stop-and-go-trafikk kan kaste bort inntil 5% av din gass kjørelengde.
3

Unngå tauing en bil bak deg. Aerodynamikk av bobil konto for hvor god eller dårlig din gass kjørelengde er. Tauing en bil bak deg vil redusere drivstoff-effektivitet. Pass på at du ikke bære unødvendige elementer i bobil. Jo tyngre kjøretøy, desto mer drivstoff som trengs for å flytte den.
4

Følg fartsgrenser. Går fortere enn 60 miles per time senker effektiviteten i bobil
5

Slå av motoren når du ikke kjører;. Ikke holde motoren i gang bare for å lade opp batteriene. Tomgang i en bobil vil koste deg mye penger i drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134947.html

Previous:
Next:

diesel Fuel