Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan bruke Diesel Fuel for å rense en motor

Det er viktig å rense bilens motor for å fjerne buildup som har utviklet, inkludert fett og olje. En ren motoren vil kjøre mer effektivt, og hele motoren vil bli kjøligere mens det er i drift. Diesel er en billig og pålitelig alternativ for rengjøring en bilens motor. Prosessen med å rense en motor med dieselolje omfatter fremstillingen, bruken av diesel, og den riktige måte å rydde opp etter dieselfyring. Du trenger
plast ark eller store pan
Brush
Papirhåndklær
Plastposer
Strikker
Vannslange
Vis flere instruksjoner

1.

Åpne panseret. Spre en stor plast presenning under bilen slik at diesel ikke får på fortauet eller bakken. En aluminium pannen kan også benyttes så lenge den er stor nok til å samle opp brensel som skal kjøre ut av motoren.
2

Snu bilen på lenge nok til å mildt varmt motoren. Auto Media nettstedet sier en varm motor vil myke opp fett og oppbygging, noe som gjør det lettere å fjerne.
3

Dekk inntak filter, distributør og ledninger plugger rundt distributør med plastposer. Auto Utdanning hjemmeside anbefaler sikring av plastposer med gummistrikk for å beskytte deler mens motoren blir rengjort.
4

Sakte helle en liten mengde diesel på toppen av motoren. Når drivstoffet har satt på motoren i noen minutter, bruk en børste til å løsne oppbygging og fett. Papirhåndklær kan deretter brukes til å fjerne fett og oppbygging fra motoren.
5

Hell litt diesel på et håndkle, deretter bruke den til å rengjøre sidene og bunnen av motoren uten å søle store mengder av diesel på bakken.
6

Spray motoren med en vannslange for å fjerne diesel. Bruk kun vann for å rense motoren hvis avrenning kan demmes riktig. Diesel er ikke miljøvennlig, så ikke la avrenning gå inn på gress eller andre naturområder.
7

Fjern plastposene fra rundt motoren. Slå panseret. Til på en ordentlig kast plast tarp eller aluminium skuff som ble brukt til å inneholde diesel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134946.html

Previous:
Next:

diesel Fuel