Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Trenger jeg å legge drivstoff additiv til Min On-Road Diesel?

Fordi diesel er vanligvis behandles med tilstrekkelig smøremidler for å erstatte de som er fjernet fra det ved raffineriet, er et drivstoff additiv for on-road diesel biler vanligvis ikke nødvendig. Imidlertid kan man fortsatt bidra til å forbedre smøring av bilens pumper og injektorer --- og dermed livet av motoren din. Betydning

I en 2007 studie av drivstoff tilsetningsstoffer han gjennomførte sammen med Diesel Place.com, diesel eier og entusiast Arlen Spicer bemerkes at moderne diesel (også kalt ultralav svovel diesel, eller ULSD) har hadde svovel fjernes for å hjelpe det brenner renere. Ved fjerning av svovel også fjerner vitale smøremidler, bør de fleste bensinstasjoner har diesel med ekstra smøremidler allerede lagt. Men Spicer bemerker at tilfeldige tester viser at ikke alle kommersielle drivstoff har riktig smøring.
Formål

I tillegg til å beskytte mot hurtigere slitasje drivstoff-levering komponenter, inkludert pumper og dyser, diesel drivstoff tilsetningsstoffer kan tjene andre formål. Fordi diesel har vann og petroleum voks i det, kan det skille og "gel" i minusgrader, som kan tette filtre og føre kjøretøy funksjonsfeil. Noen tilsetningsstoffer inneholder anti-gel agenter og VAnnSEPAREREndE kjemikalier. Andre tilsetningsstoffer forbedre din cetantallet (som kan bidra til tenning i kaldt vær).
Effectiveness

Effektiviteten av et drivstoff additiv avhenger av hvor godt behandlet du har kjøpt diesel allerede var og tilsetningsstoff som brukes. Siden det er tilsetningsstoffer for ulike årstider og ulike motorer, velge rett tilsetningsstoff er nøkkelen til å sikre riktig smøring. De smørende egenskaper av additiver er målt i laboratoriet av en anordning kjent som et høy-frekvens frem-rigg. En kulelager i maskinen er inspisert for arr etter at den er nedsenket i smørende væske og flyttet frem og tilbake.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134976.html

Previous:
Next:

diesel Fuel