Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Diesel Tekniker Job Description

En diesel tekniker utfører forebyggende og reparasjon av maskiner eller kjøretøy som bruker en dieseldrevet motor. En diesel tekniker utfører forebyggende arbeid for å sikre forsvarlig drift av dieseldrevet utstyr og kjøretøy. Hvis en dieseldrevet kjøretøy eller maskin bryter ned, vil diesel teknikere analysere problemet og reparere den. Disse teknikere jobber for myndigheter, organisasjoner eller virksomheter. Trening

En rekke riktig trening stier eksisterer for å bli en diesel tekniker. Formelle Lærlingeprogram eksisterer der en lærling jobber med en trenet og erfaren diesel tekniker. Dette varer vanligvis omtrent fire år, og inneholder en blanding av reell søknad og klasseromsundervisning. En annen opplæring banen innebærer å delta en handel eller teknisk skole for å få en grad i diesel eller bil reparasjon trening. Disse skoleprogrammer varer mellom et par måneder og to år. Men arbeidsgivere ønsker fortsatt disse kandidatene til å motta noen on-the-job training
arbeidsforhold

Diesel teknikere arbeider vanligvis innendørs;. Men kan reparasjonsarbeid være nødvendig utendørs eller på veien. Mange av verktøy og utstyr, slik som heiser, krever riktige sikkerhetstiltak på jobben. Diesel teknikere vanligvis arbeider i en gruppe med andre teknikere. Arbeide med andre teknikere er avgjørende for diesel teknikere, som kanskje trenger hjelp kjører visse utstyr eller løfte tunge gjenstander. En diesel tekniker kan arbeide i lengre perioder i en stående eller annen vanskelig posisjon.

Jobbdetaljer

Diesel teknikere kjøre datastyrte diagnostiske tester for å identifisere et problem og deretter reparere motoren ved å erstatte eller feste en ødelagt komponent. Andre verktøy som brukes av en diesel tekniker inkluderer pneumatisk verktøy, maskiner verktøy - som dreiebenker - sveise verktøy og bilbransjen heiser. Diesel teknikere også bruke en dynamometer å måle motoreffekten. En rekke arbeidsplasser eksisterer, for eksempel kan noen diesel teknikere arbeider på en rekke problemer, mens andre kan spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel diesel lastebiler eller tunge industrielle utstyr.
Fordeler og Lønn

Avhengig av teknikerens spekter av erfaring, samt plasseringen av jobb og arbeidsgiver kan bestemme kvaliteten av fordelene og frekvensen av lønn. Som i 2006, gjorde den gjennomsnittlige diesel tekniker ca $ 18 per time. De best betalte diesel teknikere jobbet for lokale myndigheter, noe som gjør ca $ 21 per time. Mange diesel teknikere er en del av en fagforening, som bidrar til å sikre jobb sikkerhet og riktige ytelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/135034.html

Previous:
Next:

diesel Fuel