Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan Grow Biodiesel Fuel

Som oljereserver svinge og bekymring over forurensning og klimaendringer øker, er biodiesel blir mer attraktivt som en måte å drivstoff biler. Mange planter , fra trær for alger , kan brukes til å lage biodiesel , det største problemet er å finne land som å dyrke dem. Instruksjoner
en

Skaff en stor landområde nær et anlegg som behandler biodiesel . Selv om du ikke trenger å være i nærheten av anlegget, transport av avling lange avstander ved hjelp av biler som kjører på petroleum - basert drivstoff Tap hensikten med voksende biodiesel .
2

Finn ut hva slags beskjære anlegget ønsker å behandle til biodiesel . Mais og soyabønner er populært med anlegg i Midtvesten , men de i andre områder kan settes opp til å behandle alt fra hamp til solsikkefrø. Enhver plante som inneholder vegetabilsk olje kan brukes .
3

Be om hjelp fra regjeringen i å forberede landet og kjøpe frø til å dyrke din biodiesel avling . Hold alle poster for rapporter tilbake til regjeringen og for å hjelpe deg med å fullføre selvangivelsen.
4

dyrke, høste og selge avlingen . Bruk biodiesel for å kjøre traktorer og andre maskiner du trenger for å vokse og høste din avling .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134798.html

Previous:
Next:

diesel Fuel