Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hva er fordelene med diesel ytelse eksos?

Diesel eksosanlegg gi mer enn bare et tilpasset utseende på bilen din. Diesel-entusiaster i stor grad setter pris på den dype lyden som en dieselmotor produserer, sammen med holdbarhet på motoren. Selv om diesel har blitt merket som et skadelig stoff, som i 2010 systemet blir endret slik at NOx utslippene blir kraftig redusert. Slik fungerer

En dieselmotor bruker en økning i lufttrykket og høye temperaturer for å drive bilen, mens en bensin bruker avfyring av tennplugger. Da de effektive eksosanlegg avkjøle motoren ved raskt roterende varmen ut av motoren som gir tid for en kjølende effekt. Kombinasjonen av lufttrykk og varme øker drivstoff drivstofføkonomi og hestekrefter fordi reaksjonen skjer så raskt sammenlignet med en bensindrevet motor.
Spesifikasjoner

Dieselmotorer er antatt å være mer holdbare fordi de kan tåle høyere temperaturer, slik de var konstruert for å gjøre. Modifikatorer som turboladere kan øke drivstoffeffektiviteten med påskynde luft og drivstoff kombinasjon flyt og slipp. Eksperter, slik som ved Car Tech Auto Parts, anbefale å betale spesiell oppmerksomhet til eksosrørene som er på bilen din. Den mest holdbart materiale til eksosrør er aluminium og måleren bør være i området 15-16. Også diameteren på eksos åpning som det skal ideelt sett være 4-5 inches rundt for å tillate tilstrekkelig eksos utslipp.

Utviklingen

Produsenter innført endringer diesel-system slik at det er mer miljøvennlige og samtidig holder den opprinnelige effektivitet. Ett system, skjema Gilbarco, reduserer skadelige utslipp ved hjelp av en katalysator og en vannbasert løsning. Vann-basert løsning går gjennom en separat tank enn drivstofftanken, kalt dieseleksosvæske eller DEF. Løsningen reduserer utslippene ved å blande vann-basert løsning med de utslippene som de kommer ut av eksosrøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134979.html

Previous:
Next:

diesel Fuel