Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan forbedre Jetta TDI drivstoff kjørelengde

Volkswagen har produsert drivstoffeffektive, dieselbiler i ganske lang tid. Faktisk, i 1977 introduserte selskapet en diesel utstyrt Rabbit stand til å oppnå 50 miles per gallon. Senere gjorde Jetta TDI sitt utseende, fortsetter tradisjonen med imponerende drivstoff kjørelengde med VW dieselmotorer. Faktisk, på ett punkt i tid, holdt en Jetta TDI verdensrekorden i drivstofføkonomi ved å administrere å få 58.82 mpg i normale kjøreforhold. Du kan også få utrolig drivstofføkonomi fra Jetta TDI ved å følge noen enkle trinn. Instruksjoner
en

Drive din Jetta TDI med den hensikt å oppnå best mulig drivstofføkonomi. Dette betyr at du må, for enhver pris, motstå trangen til hastighet. Snarere holde hastigheter på eller under 55 miles per time. Det er også viktig å unngå aggressiv kjøring. Plutselig øke eller redusere hastigheten din er bortkastet. Hold farten konstant, tregere og raskere etter hvert.
2

Bruk Jetta er overdrive og /eller cruise control når det er mulig, det vil si, på flate, uncongested motorveier eller veier. Hvis du klarer å holde dieselmotor kjører på et lavere turtall, kan du bidra til å øke sin drivstoffeffektivitet. Hvis du eier en Jetta TDI med manuell girkasse, bør du forsøke å nå ditt høyeste giret så raskt som mulig uten å ruse motoren for høyt.
3

Losse overflødig vekt fra Jetta. Se etter noe unødvendig last i bagasjerommet eller hytte av bilen og fjerne det. Selv en ekstra 100 pounds vil drastisk kutt i drivstoff-effektiviteten av en Jetta, redusere antall miles per gallon med så mye som 2 prosent.
4

Unngå å bruke Jetta er klimaanlegget og annet tilbehør så mye som mulig. Noe som krever ekstra kraft vil redusere drivstoff-effektivitet som belastningen på motoren og dynamoen øker.
5

Ta Jetta TDI til en kvalifisert mekaniker for en årlig tune-up. Din dieselmotor må kjøre jevnt for å oppnå best mulig drivstofføkonomi kjørelengde mulig. En vanlig tur til mekaniker vil sikre at motoren fungerer som den skal. Også har oljen skiftes hver 3000 til 6000 miles, sjekke luftfilteret og endre den om nødvendig, og blåse opp dekkene til anbefalt trykk (du finner den foreslåtte inflasjonsnivået på sideveggene på dekkene).

6

Rull vinduene når du reiser på motorvei-hastigheter. Ved høyere hastigheter, må du sørge for at Jetta er så aerodynamisk som mulig. Windows som er igjen nede vil øke dra og redusere drivstoff kjørelengde. Med aerodynamikk i tankene, bør du også fjerne eventuelle sykler eller bagasje fra din takstativ (hvis montert).
7

alltid fylle tanken med kvalitet diesel. Det er fristende å gå med den billigste drivstoffet tilgjengelig. Dette kan imidlertid koste deg i det lange løp. Skitten eller utvannet drivstoff kan redusere drivstoff kjørelengde og med skade motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134864.html

Previous:
Next:

diesel Fuel