Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Egenskaper av flytende Diesel Fuel

Dieseldrivstoff er noe flytende brensel er kompatibel med en diesel-motor, og er vanligvis laget av petroleum, skjønt dieselbrennstoffer kan også være laget av naturlig gass eller kull, metan og andre biogasser, og plante-og animalsk materiale . Diesel blir ofte brukt til makten store kjøretøyer, slik som busser, lastebiler og tog, samt anleggsmaskiner og aggregater. Det kan også anvendes i personbiler, men er mindre vanlig enn bensin. Dette drivstoffet har noen grunnleggende egenskaper som gjør den mer eller mindre egnet for spesielle bruksområder. Brennbarhet

Diesel er både mer effektiv og mindre brannfarlig og eksplosiv enn bensin. Den har et flammepunkt, eller gassform tenning punktet, på mellom 144 og 165 grader Fahrenheit, sammenlignet med bensin er ekstremt lavt flammepunkt på -45 grader. Dette gjør det ønskelig drivstoff i militære operasjoner, store kjøretøy som trenger å få mest mulig energi mulig fra deres drivstoff, og alle kjøretøy som opererer under farlige forhold.
Viskositet

Dieseldrivstoff viskositet øker betydelig lavere temperaturer, sammenlignet med bensin. Dette betyr at i nærheten av 0 grader Fahrenheit, blir den til en ikke-strømmende gel som ikke kan pumpes enkelt. Lav temperatur diesel brensel inneholder tilsetningsstoffer for å forsinke dette problemet, men ikke helt forhindre det. Ifølge DodgeRam.org, til dieselolje anvendes ved temperaturer under 32 grader bør ha et cetantall på 45 eller mer. Drivstoff conditioners er tilgjengelig for sjåfører i kaldt klima som ønsker å beskytte sine diesel, og legge en del parafin til 10 til 20 deler diesel kan hjelpe ungel drivstoff som allerede har tyknet.
Svovel Innhold

Tradisjonell diesel har også et høyt innhold av svovel. Svovel i dieselen fungerer som et smøremiddel, slik at det å bevege seg jevnt gjennom en motor. Imidlertid er svovelutslipp fra diesel ansett som en miljøfare, siden de bidrar til sur nedbør og redusere luftkvaliteten. Mange diesel som er tilgjengelige for salg inneholder svært lave nivåer av svovel. Off-road-og spesialitet-grade brensel er mer sannsynlig å ha høyt svovelinnhold nivåer enn på veien drivstoff. Ifølge DodgeRam, org, veldig gamle dieselbiler kan ha problemer med å bruke lavt svovelinnhold drivstoff, og kan kreve motor ombygginger for å imøtekomme de nye drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134900.html

Previous:
Next:

diesel Fuel