Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Diesel Fuel Oil Spesifikasjoner

En rekke instanser regulerer diesel for å sikre kvalitet og miljømessige renslighet. Diesel er gradert i henhold til sine kjemiske egenskaper. All diesel skal være nøye merket med sitt klassetrinn. Karakteren nivå informerer forbrukeren om hva biler han kan bruke diesel og hvordan det påvirker miljøet. Karakterer

The American Society for Testing og Materials etablert sju klassetrinn for diesel fyringsolje. De laveste nivåene er lettere og inneholder mindre svovel. Svovel er et sentralt til diesel forbrenning. Svovel er også regulert av Environmental Protection Agency. Den EPA sørger for at nivåene av svovel i diesel er opprettholdt innenfor et bærekraftig nivå. De høyeste nivå karakterer inneholder mer svovel og brukes primært til oppvarming.
1-D

1-D er en underkategori av tre diesel fyringsolje karakterer . Karakterene i denne kategorien er S15 en-D, 1-D S500, og en-D S5000. S15 er den letteste mens S5000 er den tyngste. Tallene for disse karakterer indikere nivået av svovel i dieseldrivstoff. Disse 1-D brensel er for dieselmotorer som ikke brenner ved høye temperaturer og krever skifting mellom forskjellige hastigheter. En motorvogn som må gå mellom hastigheter bruker en-D brensel. 1-D er også en av de nyeste diesel nivåer som skal produseres. Drivstoffet har blitt gjort siden ankomsten av økte miljøkrav for bedre drivstoff standarder og lavere svovel nivåer i diesel. Forbrukerne er i stand til å fortelle om en diesel er en 1-D hvis det er annonsert som ultra lav svovel diesel
2-D

to. - D er en annen underkategori av tre høyere klasse diesel fyringsolje karakterer. Disse brensler også inneholde svovelnivåer notert som S15 2-D, 2-D-S500, og 2-D S5000. Disse drivstoffene er ment for tyngre kjøretøyer som krever høyere brennende drivstoff. Mange lastebiler med store belastninger krever bruke disse drivstoffene å brenne ved høye hastigheter. Non-motorkjøretøy som togene bruker ofte 2-D brensel.
4-D

4-D er en enkelt diesel klasse og den tyngste en av de syv . Dette drivstoffet er nødvendig for store kjøretøy som må opprettholde en konstant hastighet, for eksempel et cruiseskip.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134934.html

Previous:
Next:

diesel Fuel