Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan lage Fuel Ut av brukt motorolje

Brukt motorolje har vært et tema for debatt i mange år. Mange føler at det er et rent avfallsprodukt, og har alltid hevdet over den beste måten å kvitte seg med materialet. Som det viser seg, gjør brukt motorolje et utmerket drivstoff for både oppvarming og dieselmotorer. Snarere enn å prøve å finne en metode for å kvitte seg med motorolje, er mange mennesker å hjelpe miljøet ved å gjenbruke denne hydrokarbon som et alternativt drivstoff. Hvis du er interessert i å hjelpe miljøet samtidig redusere drivstoffkostnadene, følger du trinnene i denne guiden for å lære å lage drivstoff ut av det gamle brukt motorolje. Du trenger Brukte Motor Oil
to HDPE Barrels
10-Micron Filter
5-Micron Filter
2 PVC kontakter
2 PVC rør (12 inches)

Vis flere instruksjoner
en

få to HDPE beholdere. HDPE står for High Density Polyetylen. Denne svært slitesterk plast blir brukt til alt fra sport flasker til shipping containere. Prøv å finne to av de små blå HDPE fat. Ved hjelp av 10 gallon fat er greit, men du bør forsøke å finne 15 til 20 gallon fat hvis mulig. Det er også nyttig hvis du kan finne fat som har tegninger på siden for å bidra til å identifisere hvor mange liter med væske er i tønnen.
2

Koble PVC fittings til fat. Først koble en PVC-kontakten til pour hull i tønnen lokket. Kontakten bør være dimensjonert for å passe tett inn i hullet. Koble en del av PVC rør til kontakten som er litt større. Røret skal være den samme diameter på din 10-micron filter, og bør være et minimum av 12 inches lang, slik at den også kan fungere som en trakt
3

Bruk 10. - pm filter for å foreta en innledende filtrering av den brukte motorolje. Når PVC er installert, plasserer 10-micron filter inn i røret og skyv den til bunns. Sakte hell olje i PVC-rør. Hell svært langsomt og være forsiktig med å ikke over-hell, fordi det vil ta tid for oljen renne gjennom filteret inn i fatet. Du kan også ønske å stikke en stor trakt inn i toppen av PVC-rør til hjelp i din helle. Fortsett å helle til alle dine brukt motorolje er filtrert og er i tønnen.
4

Gjenta trinn 2 og 3 på en andre HDPE fat, kun ved hjelp av en 5-micron filter. Den 10-micron filter som ble brukt i utgangspunktet vil fjerne større rusk, men da en annen filtrering med en 5-micron filter vil fjerne noen fine sediment fra brukt motorolje. Gjenta den samme prosessen med å bruke et PVC-tilkobling, PVC-rør og en stor trakt, bare denne gangen ved hjelp av høyere kvalitet filter. Sakte hell oljen fra første fat i andre, filtrering det en gang.
5

Nøye måle hvor mye filtrert motor olje er tilstede i HDPE fat. Dette vil være lettere å gjøre hvis fat har markeringene på siden for å merke hvor mange liter olje er i den. Hvis fat ikke har merking, bruk et målebånd for å måle hvor mange inches dyp oljen er. Mål over olje og markere en linje for å representere et streken for å doble mengden av væske i tønnen.
6

Legg standard diesel til den gamle motoren olje. Standarden blandingen er å legge til en lik mengde diesel til mengden brukt motorolje, og gir deg et 50:50-forhold. Noen mennesker liker å legge litt mer diesel enn mengden av olje, noe som gir dem en 60:40 blanding. Rør blandingen i 20 til 30 minutter eller til alt innholdet er godt blandet. Hvis du har tilgang til en kommersiell karakter mikser du kan automatisere prosessen og røre ingrediensene for en lengre periode. Når blandet, er brukt motorolje klar til å brukes som drivstoff, enten i bilen eller til å varme opp boligen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134800.html

Previous:
Next:

diesel Fuel