Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Virkningene av diesel i Blyfri Cars

Mange mennesker har gjort det, eller nesten gjort det, trakk opp til drivstoffpumpen og plukket opp den grønne diesel dyse i stedet for den sorte og sette diesel i sin bensin bil. Et par miles nedover veien feilen oppdages umiddelbart, hvis de ikke legger merke til før. Diesel og bensin er begge produkter av råolje, men så er parafin og tjære. Bensin og diesel må ikke forveksles noe mer enn bensin og tjære. Hvis du gjør sette diesel i en bensinmotor, vil du ha en reparasjon regningen og en bortkastet tank med diesel, men skaden er ikke permanent, og er relativt enkelt å fikse. Fra førersetet

En bil designet for å kjøre på bensin som er fylt med diesel vil fortsatt starte, vanligvis. Det vil gå enda en liten stund på gassen som fortsatt er i tanken. Da røyking vil starte. Det vil produsere en masse svart røyk og lukter diesel. Hvis du ikke har funnet ut problemet ennå, vil dette sannsynligvis ledetråd deg i. Motoren vil starte "missing" eller ikke knirkefritt, så bare stopper når nok diesel har vært syklet gjennom det.

Under the Hood

Den største forskjellen mellom bensin og diesel er forbrenning ratio der hvert vil eksplodere. Bensinmotorer er designet for å bruke en gnist (fra tennplugger) for å gjøre blanding av gass og luft eksplodere. Dieselmotorer bruker forbrenning alene fordi de produserer nok varme, takket være høyere kompresjon press, å eksplodere uten en ekstern gnist.
P Det er på grunn av dette at bensin-og dieselmotorer er utformet annerledes og de to brensel er ikke utskiftbare . Hvis diesel er lagt til en bensinmotor, vil det skade tennpluggen ut fordi diesel er for fet. Siden en bensinmotor er avhengig av gnister for å gjøre eksplosjon som gir strøm til motoren, når tennpluggene ikke fungere lenger motoren kan ikke opprette forbrenning nødvendig å kjøre bilen og motoren vil slutte.

på butikken

å løse problemet med diesel i en bensinmotor tanken, linjer og motor må tømmes og rengjøres. Hvis bilen ikke ble startet etter at diesel ble innført, må du tappe bare tanken og legge til mer bensin. Bilen vil røyke mye, men så lenge du får nesten all diesel ut av gasstanken det skal fortsatt kjøre, men ikke godt. Hvis bilen ble startet etter at diesel ble innført, og gå til den avslutter du vil sannsynligvis trenger å tømme alle linjene, tank og motor og rengjør eller bytt tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134841.html

Previous:
Next:

diesel Fuel