Norge bil >> Biler >> brensel >> diesel Fuel >> Content

Hvordan forstå Diesel Pumps

En dieselmotor bruker svært komprimert luft til forbrenningen snarere enn en tennplugg, som en typisk bensinmotor gjør. En diesel pumpe er ansvarlig for å skyve akkurat den rette mengden av luft og drivstoff inn i forbrenningskammeret å produsere strøm. Mengden av komprimering for å produsere den riktige temperatur for forbrenningen, er ca 15.000 pounds per kvadrattomme (psi). Den beste måten å forstå diesel pumper er med en hands-on demonstrasjon hvor du følger en sylinder inne i dieselmotoren som det går gjennom sine ulike stadier av kraftproduksjon. Du trenger
Cylinder
Air ventil
Drivstoffventil
Eksos ventil
Vis flere instruksjoner
en

Skyv sylinderen ned mot veivakselen . Din presser representerer leftover makt i den roterende veivaksel fra siste forbrenning syklus. Åpne luftventilen. Dette lar en pre-målt mengde luft inn i brennkammeret. I en virkelig dieselmotor, åpnes luftventilen og lukkes i synkronisering med den oppadgående og nedadgående bevegelse av sylinderen, basert på motorens rotasjoner per minutt (omdr).
2

Trekk sylinderen tilbake opp mot toppen av forbrenningskammeret og lukke luftventilen. Den komprimerte luften varmes til over 1000 grader Fahrenheit, nok til å brenne forhåndsmålt diesel når den er introdusert inn i forbrenningskammeret.
3

Skyv sylinderen ned og åpne bensinkranen . Den pre-målt drivstoff antennes umiddelbart når det blander seg med super-oppvarmet luft under høyt trykk. Din skyve denne gangen representerer en ny forbrenning syklus, når de antente gasser presse mot sylinderen og makt veivakselen. I selve diesel pumpe, er drivstoff ventilen styres av en magnetventil i drivstoffslangen.
4

Trekk sylinderen opp og åpne eksos ventilen. Sylinderen presser avgassene fra kammeret. Banking i motoren som er typisk assosiert med dieseling er forårsaket av høyt trykk skapt av sylinderen. Dette er grunnen til at motoren fortsetter å banke i flere sekunder, selv etter at drivstoffsolenoid slutter å levere drivstoff, til veivakselen bremser fra mangel på kraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/fuels/diesel-fuel/134941.html

Previous:
Next:

diesel Fuel